BILLOGRAM

Det lättanvända faktureringsprogrammet för dig som hellre ägnar dig åt företaget än åt administration

Se produktfilm
Jämför versioner

Översikt

Ta betalt enklare och snabbare

Obs! För tillfället är tjänsten ej beställningsbar. Är administration ditt dåliga samvete? Då är faktureringstjänsten Billogram något för dig. Du får mer tid att fokusera på din kärnverksamhet istället för att administrera och jaga in obetalda fakturor. Tjänsten hjälper dig att skapa snygga fakturor på några sekunder och håller koll på hela faktureringsprocessen fram tills fakturan är betald och bokförd. Billograms kunder får i snitt betalt 13 dagar snabbare än riksgenomsnittet. Enklare, och bättre för ekonomin, kan det inte bli.

Fördelar:

  • Lättarbetad mall
  • Enkelt med betalningsuppföljning
  • Påminnelser och inkasso
  • Fakturering via e-post och brev

Versioner & prislista

Specifikationer

Skicka faktura

Mallen hjälper dig att snabbt skapa och skicka snygga fakturor. Billogram kan importera kund- och artikelregister så det är bara att välja mottagare, vad som ska faktureras och skicka fakturan.

Betalningsuppföljning

Följ upp dina fakturor. Med Billogram ser du direkt när en kund har betalat och vilka fakturor som har förfallit.

Påminnelser och inkasso

Billogram håller reda på allt och hjälper dig skicka påminnelser till kunder vars fakturor förfallit, via e-post eller brev. Du kan även skicka fakturor till inkasso – Billogram samarbetar med inkassobolag – som tar hand om eventuell indrivning.

Automatisk bokföring

Billogram sköter automatisk bokföring av fakturor och betalningar på ditt konto, och har koll på alla transaktioner. Det enda du behöver göra är att ladda ned bokföringsrapporten varje månadsslut. Du får en rapport som du kan importera till i stort sett alla bokföringsprogram.

Fakturering via e-post och brev

Fakturera via e-post eller brev? Billogram klarar både och. Billogram ser även till att fakturor som sänts med e-post men som inte mottagits efter 48 timmar, automatiskt skickas på nytt via brev. Billogram sköter frankering och utskick samt ser till att ditt utskick kommer fram.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor