Enkelhet och flexibiliet i ett

Med Office 365 får du självklart kontorsprogram som Word, Excel och Power Point, men tjänsten är så mycket mer och kombinerar de bästa lösningarna från Microsoft för att passa ett flexibelt arbetssätt. För Magnus på FourFM förenklade det hans liv. 

Kundreferens

"Det bästa med Office 365 är att det är ett allt-i-ett-paket."

Magnus Bergström, VD och grundare av FourFM, ett fastigetsserviceföretag, startade sin resa tillsammans med en vän för ungefär sex år sedan. Nu har de expanderat i hela Skandinavien med kontor i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Ett av nyckelvärdena för FourFM är att tillhandahålla skräddarsydda tjänster och vara transparent med sina kunder. Eftersom de erbjuder en enkel och flexibel tjänst förlitar de sig på att deras IT-lösningar är likadana. De ska förenkla samarbetet och göra att arbetet i olika länder känns sömlöst.

Office 365 är ett "allt-i-ett-paket"
För många företag som arbetar med service är det viktigt att ha nära relationer med dina kunder. För Magnus och hans företag är det också nödvändigt att kunna arbeta väldigt nära sina kollegor i olika länder, oavsett om de arbetar hemifrån, på kontoret eller i bilen.

 - Min dag består av möten. Jag kan ha gruppmöten eller en-till-en, trots avståndet. Det bästa med Office 365 är att det är ett allt-i-ett-paket. Mail, lagring och alla kontorsprogram ingår, säger Magnus.  Magnus Four FM

Med Office 365 får du självklart kontorsprogram som Word, Excel och Power Point, men tjänsten är så mycket mer och kombinerar de bästa lösningarna från Microsoft för att passa ett flexibelt arbetssätt. En av de tjänster som Magnus använder varje dag är Teams. Det gör hans samarbete med både partner och anställda väldigt enkelt. De kan enkelt dela filer och kommunicera med varandra. Och tjänsten är tillgängligt från alla dina enheter, du kan dela eller till och med redigera ett dokument eller en chatt på din telefon.

Professionellt stöd när det behövs
Cloud-lösningar behöver en stabil uppkoppling både när du arbetar med din dator eller din telefon. Med Telia kan du lita på att du kommer få tillgång till dina tjänster, var du än befinner dig, både på kontoret och ute.

- En av anledningarna till att jag valde Telia för vårt Office 365-abonnemang var på grund av deras personliga stöd. Det gör det lättare för oss eftersom vi måste hantera vår egen IT. Office 365 passar en växande verksamhet. När vi utökar kan vi enkelt få våra nya kollegor att komma igång genom att bara lägga till nya licenser. Vi känner oss väldigt flexibla med Office 365, säger Magnus.

Telia har en bred erfarenhet av Microsoft-tjänster, och vi hjälper dig ombord på tjänsten på nolltid. Du kan enkelt köpa det online eller förstås kontakta oss och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig. Du kan också köpa andra tjänster eller IT-lösningar från oss, utan att behöva kontakta en ny leverantör. 

Förenkla ditt liv
Det är svårt att driva ett företag och hitta tid för andra saker än arbete. Tidsbesparande åtgärder och lösningar är viktiga för både Magnus och hans kollegor.

Vi hos Telia hjälper dig till ett enklare arbetsliv och Magnus är bara en av de nöjda kunderna som vill berätta för sin historia. Magnus Four FM

Om företaget

Four FM erbjuder skräddarsydda fastighetstjänster för företag och organisationer runt om i Norden till några av världen främsta företag. Kontorsservice och fastighetsunderhåll på riktigt, med lösningar som stödjer verksamhetens kontor, butiker och industrilokaler.

Four FM

Kategori

Använda molntjänster

Produkter

Office 365 Business

Kombinera de bästa verktygen från Microsoft för att passa framtidens flexibla arbetssätt. Kostnadseffektivt och säkert.

Pris 44 kr

Läs mer

Smart Säkerhet

Glöm virus och annan skadlig kod.

Pris från 39 kr/enhet/månad

Läs mer