Jämför versioner

Översikt

Automatisk, säker och lätthanterad backup för Microsoft Office 365

Skydda verksamhetens Office 365 data från användarmisstag, intrång, automatiska uppdateringar och systemfel! Cloudfinder tar flera gånger per dygn backup på Exchange Online, SharePoint, och OneDrive for Business

Förlora aldrig viktig data i Office 365

Över en tredjedel av användare av molntjänster som tex Office 365 förlorar data. Med en automatisk backup till Cloudfinder flera gånger per dygn, finns informationen alltid tillgänglig för snabb återställning.

Blixtsnabb sökning efter just den data som behövs

Till skillnad från gammaldags backup, kan man i Cloudfinder enkelt söka efter precis den information som gått förlorad. Istället för att till exempel återställa en hel mailbox med kanske tusentals email, går det med Cloudfinders sökmotor att hitta exakt det som försvunnit, och återställa bara det.

En backup som täcker fler molntjänster än Office 365

En verksamhet som använder flera molntjänster, kan dra nytta av Cloudfinders gemensamma backuparkiv för att enkelt hitta och återställa information, även mellan olika tjänster. Används till exempel både Salesforce och Office 365, är det lätt att hitta email och dokument från båda källorna och med en knapptryckning återställa denna till, till exempel, ett användarkonto i Office 365

Bransch/kategori

Leverantör

Dokument

Versioner & prislista

Specifikationer

Automatisk backup

Säker, automatisk backup. Säkerhetskopierad data sparas tryggt, utan begränsningar, i Cloudfinders SafeHaven-lagring. Det är inte möjligt att av misstag radera något, din information är helt skyddad mot användarfel, systemfel och attacker. Data krypteras med AES-256. Cloudfinder är TRUSTe-certifierade.

Återställ eller exportera

Kraftfulla funktioner för sökning och filtrering ger dig möjlighet att söka genom alla användarkonton och återställa vad som helst till vilket konto som helst. Allt kan även exporteras. Cloudfinder är den enda lösningen på marknaden som erbjuder möjlighet att söka igenom alla användarkonton i alla tjänster.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor