Kom igång med Office 365

Den snabba vägen att bli produktiv med Microsoft Office 365. Våra erfarna tekniker hjälper er administratör med grunderna i Office 365.

Jämför versioner

Översikt

Kom igång med Office 365

Startsträckan hos Microsoft Office 365 är kort, men vill du minska den ytterligare är det klokt att utnyttja vårt Kom-igångpaket. Våra erfarna tekniker hjälper er administratör med grunderna. Tack vare det blir du och dina kollegor produktiva på kortast möjliga tid. Våra erfarna tekniker hjälper er administratör med grunderna i Office 365. Tack vare det blir du och dina kollegor produktiva på kortast möjliga tid.

Fördelar:

  • Bli produktiv på kortast möjliga tid
  • Vi ger dig en överblick och introduktion till tjänsterna
  • Vi hjälper dig som administratör att komma igång
  • En kunnig IT-specialist hjälper dig hela vägen

Bransch/kategori

Leverantör

Versioner & prislista

Specifikationer

Beställ

Kontakta oss via e-postadress support.molntjanster@telia.se eller genom att ringa 0771-32 99 99. Vi hjälper dig!

E-post

Vi hjälper er att göra grundinställningar för e-postkonton och kalenderhantering. Vi kan visa var man kan skapa distributionslistor och resurspostlådor i Sharepoint Online. Om det är intressant går vi även igenom var man kan skapa och aktivera en e-postsignatur.

Domänhantering

Vi hjälper er med inställningar i DNS (domain name system) och visar var domänuppgifter ska registreras.

Programinstallation

Vi hjälper er att ladda ner och installera olika program eller tillval i Office 365-familjen samt göra nödvändiga inställningar för dessa program.

Telefonstöd eller fjärrstyrning

Ni får hjälp av våra erfarna tekniker under genomgången. Vi ansluter till administratörens dator via fjärrstyrning. Om fjärrstyrning av någon anledning inte är tekniskt möjlig görs genomgången endast via telefon.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor