Jämför versioner

Översikt

Arbeta tillsammans, säkert

Stärk ditt team, skydda ditt företag och förenkla IT-hanteringen med en enda lösning, som är avsedd för ditt företag.

Uppnå mer tillsammans

Skapa med Word, Excel, PowerPoint och mer. Arbeta tillsammans med kunder, medarbetare och leverantörer. Samla team och resurser, allt på ett ställe. Möt Cortana, din digitala personliga assistent.

Jobba överallt

Få tillgång till ditt arbete säkert var som helst. Ingen wifi, inga problem. Arbeta offline och synkronisera senare. Finns på Windows, iOS, Android, Mac och via webbläsare.

Always-on säkerhet

Skydda företagsdata från datorer, telefoner och surfplattor. Hjälp med att skydda dig mot phishing och säkerhetshot. Känn dig trygg med de senaste versionerna av Office 365 och Windows 10.

Förenklat för företag

Enkel installation och implementering av anställda. Hantera användare och enheter med en enda instrumentpanel. Enkel inloggning för alla tjänster och enheter.

Bransch/kategori

Leverantör

Versioner & prislista

Specifikationer

Vad är Microsoft 365 Business?

En integrerad lösning som kombinerar klassledande produktivitetsverktyg, säkerhet och enhetshantering

En helhetlig uppsättning affärsproduktivitet och samarbetsverktyg

x Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher och Access

x Exchange, OneDrive, Skype, Teams, SharePoint

x Företagsprogram från Office (Bookings, Outlook Customer Manager)

E-post, boka möten, träffas eller chatta

Håll kontakten och synkronisera med medarbetare och kunder var du än är via e-post, telefon, online-möten och IM.

x Få professionellt utseende på din e-postklient driven av Microsoft Exchange för att underlätta samarbete för att hålla dig synkroniserad med dina kunder och medarbetare, 24/7.

x Lägg till ljud / videokonferenser till ett nytt eller befintligt möte med bara ett klick med Outlook med Skype for Business integration.

x Använd Office 365-grupper för att ge dina teamkompisar tillgång till en gemensam inkorg, kalender, filförteckning och anteckningsbok.

Skapa och samarbeta

Skapa, dela och jobba tillsammans med Word-dokument, Excel-kalkylblad och PowerPoint-presentationer med medarbetare.

x Få tillgång till den senaste versionen av dina dokument från dina favoritenheter, var som helst där du har en internetanslutning. OneDrive for Business möjliggör online- och offlineåtkomst och automatisk synkronisering av filer för att spegla de senaste ändringarna.

x SharePoint är en enkel dra och släpp intranät för dokument och filer.

Behåll försprånget

Låt personlig digital assistent Cortana göra livet enklare genom att hjälpa dig hantera viktiga uppgifter och få saker gjorda.

Tänk på att du hjälper dina team att vara så effektiva som möjligt med Delve, Office 365-appen som gör att dina medarbetare kan hitta de senaste filerna som delades med dem inom din organisation.

Förvandla tanke till handling

Interagera med enheter på nya sätt - välj mellan röst, digital penna, beröring, gest, Windows Ink eller Microsoft Edge för att förvandla tankar till handlingar på det sätt som känns och fungerar bäst för dig.

Börja snabbt, var fokuserad och bli klar först med nya verktyg för att hålla dig produktiv som Startmeny, Live Tiles, Virtual Desktop, Snap Assist, Tablet Mode.

Håll dig produktiv när du är på språng

Använd de bästa produktivitetsverktygen så att du kan arbeta på alla dina favoritenheter (inklusive Windows, Mac, IOS och Android).

Använd OneDrive for Business för att skapa, komma åt och redigera dina dokument när du behöver dem.

Synka filer automatiskt och jobba offline

Använd kända verktyg du känner och älskar, inklusive Word, PowerPoint och Excel.

Skapa, dela och redigera Word, Excel, PowerPoint-dokument när som helst och var som helst.

Öppna och redigera dokument offline. När du är online uppdateras uppdaterade filer automatiskt. Fortsätt där du slutade på ditt dokument när du hoppar mellan enheter.

Arbeta tillsammans, var som helst

Få tillgång till dina e-postmeddelanden, kontakter och kalendrar på dina enheter, även när du är offline med Outlook, så att du kan hålla kontakten med kunder eller medarbetare.

Anslut dig till kunder och kollegor som använder Skype for Business till snabbmeddelanden för att svara på snabba frågor eller vara värd eller delta i ett online-samtal eller ett videosamtal från din favorit enhet.

Lätt att presentera, dela och samarbeta på dokument (eller ett virtuellt whiteboard) inom mötesutrymmet.

Outlook-grupper och Microsoft-lag är också tillgängliga när du är online för att hjälpa dig och dina lag arbetar tillsammans tillsammans, var som helst.

Säkerhet som följer med dig

Skydda dina data och enheter mot skadlig kod, skadliga attacker och enhetsförlust eller stöld.

BitLocker, BitLocker to Go och Windows Information Protection hjälper till att skydda företagsdata på mobila enheter genom att säkerställa att alla företagsdata krypteras och endast är tillgängliga av behöriga användare.

Skydda Windows 10-enheter från obehörig åtkomst med hjälp av Windows Hallo-multifaktorautentisering för att stärka användarnas användaruppgifter.

Utför en fjärr Selective Wipe av företagsdata enkelt på förlorade eller stulna enheter.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor