OneDrive för Företag

Säker lagring för alla typer av filer. Lagra, synka, dela och jobba i molnet!

Jämför versioner

Översikt

Smidigare samarbete

Microsoft OneDrive för Företag ger dig och dina kollegor 1 TB lagringsutrymme per person i molnet. En smidig, säker och effektiv lösning som ökar friheten hur, var och när ni vill arbeta. Uppdatera och dela filer internt eller externt, och arbeta med kollegor i ett gemensamt Office-dokument, samtidigt. Office Online ingår.

Fördelar:

  • Enkelt att dela
  • Smidigt samarbete
  • Kontroll över vem som ser och vad
  • Säkert förvar
  • Office Online
  • En del av Office 365

Versioner & prislista

Specifikationer

Lagra

Varje användare får 1 TB lagringsutrymme. Lagra alla dina filer på ett säkert sätt, och dela med dem du väljer.

Synkronisera filer

Vill du jobba från mobilen, surfplattan eller datorn, hemma eller på resan, online eller offline? Synkronisera filerna på alla dina enheter och du är igång.

Enkelt att hitta

I OneDrive för Företag har du aldrig långt till dina dokument. Kraftfulla sökmotorer hjälper dig hitta dina filer utan problem.

Dela filer

Du väljer själv vilka du vill dela dina filer med – kollegor, affärspartners eller kunder – och vem som får redigera. Enkelt, smidigt och säkert.

Jobba tillsammans

Arbeta tillsammans i realtid, i samma dokument. OneDrive för Företag är helt integrerat med Office 365 vilket ger friheten att skapa, redigera och granska dokument samtidigt. Oavsett var ni befinner er i världen.

Alltid aktuella dokument

Versionskontrollen ser till att alla arbetar med det senaste dokumentet, eller om ni vill återgå till tidigare versioner. Att skapa en gransknings- och godkännandeprocess är lika smidigt.

Tillförlitlig

Office 365 är den första större, molnbaserade produktivitetstjänsten med ett säkerhetsramverk som bygger på ISO 27001-standard och har verifierats av oberoende granskare. Microsoft åtar sig att tillhandahålla 99,9 % drifttid.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor