Oneflow

Det har aldrig varit enklare att skapa, dela och e-signera avtal.

Jämför versioner

Översikt

Allt för dina avtal i ett och samma verktyg

Med Oneflow kan du skapa mallar för alla typer av avtal. Det är enkelt att skapa arbetsflöden och att tilldela rättigheter för att underteckna. När avtalet är klart är det lätt att signera med bara ett klick, från vilken enhet som helst. Därefter lagras avtalet i molnet tillsammans med all tillhörande korrespondens. Dessutom håller Oneflow reda på all viktig information, som till exempel produkter, priser och avtalsperioder och skickar smarta notiser automatiskt.

Fördelar:

  • Möjlighet att skräddarsy avtal
  • Effektiviserar avtalsskrivningen
  • Snabb och säker e-signering
  • Säker och överblickbar arkivering

Versioner & prislista

Specifikationer

Smarta avtalsmallar

Oneflows webbmallar kommer att revolutionera hur du och dina kollegor arbetar med avtal, och öppna upp helt nya möjligheter för samverkan.

Med den intuitiva dra-och-släpp funktionen importerar du enkelt dina gamla avtal och förvandlar dem till webbavtal. Styr behörighet och rättigheter kring vem som får ändra vad i dina mallar. Alla parter har tillgång till den senaste, korrekta versionen av en avtalsmall, vilket eliminerar risken för versionskonflikter och förväxlingar. Oneflow stödjer de flesta filformat, om du exempelvis skulle vilja använda dina gamla Word- och PDF-baserade mallar.

Samarbete

Smidig interaktion är en av de viktigaste faktorerna för att behålla momentum i avtalsprocessen, så eliminera förvirringen som kan uppstå med en massa telefonsamtal och mejl som skickas fram och tillbaka. Med Oneflow är det enkelt att skapa arbetsflöden och att tilldela rättigheter för att underteckna.

Versionshantering

Arbeta mer effektivt genom att göra ändringar direkt i det redan utskickade avtalet, utan att behöva lämna applikationen. Alla ändringar listas i en verifieringskedja som ger en tydlig överblick. Så fort någon ändring gjorts i ett avtal så meddelar Oneflow automatiskt alla inblandade, så du slipper skapa och skicka ut nya versioner. All kommunikation lagras tillsammans med avtalet, vilket innebär att alla enkelt kan se vad som diskuterats.

Signering

Snabb och säker e-signering gör det enkelt att skriva under. E-signaturer är juridiskt bindande i Europa, Amerika och de flesta länder runt om i världen. Dessutom är det mycket säkrare än traditionella signaturer med bläck på papper. Välj enkelt vilken signeringsmetod du vill använda dig av; enkel e-signering, sms-verifikation eller BankID.

Arkivering

Glöm manuell arkivering och dataöverföring, Oneflow gör det automatiskt åt dig. Du kan även importera gamla avtal, så att allting är säkert förvarat på samma plats. Att skydda din data är vår högsta prioritet. Oneflow använder molntjänster i världsklass med hög säkerhets- och stabilitetsnivå. Självklart får du även kopior som du kan förvara inom företaget, för extra trygghet.

Automatiska påminnelser

Oneflow håller reda på all viktig information, som till exempel produkter, priser och avtalsperioder. Du får smarta notiser automatiskt och slipper mata in data manuellt. Dessutom är det enkelt att skapa filter och rapporter.

Revolutionerade avtalsmallar

Med den intuitiva dra-och-släpp funktionen importerar du enkelt dina gamla avtal och förvandlar dem till webbavtal med smarta funktioner. Oneflows webbmallar kommer att revolutionera hur du och dina kollegor arbetar med avtal, och öppna upp helt nya möjligheter för samverkan. Styr behörighet och rättigheter kring vem som får ändra vad i dina mallar. Alla parter har tillgång till den senaste, korrekta versionen av en avtalsmall, vilket eliminerar risken för versionskonflikter och förväxlingar. Oneflow stödjer de flesta filformat, om du exempelvis skulle vilja använda dina gamla Word- och PDF-baserade mallar.

Samarbeta

Med Oneflow är det enkelt att tilldela rätten att underteckna och sätta arbetsflöden. Eliminera förvirringen som kan uppstå med en massa telefonsamtal och mejl som skickas fram och tillbaka. Behåll momentum i avtalsprocessen. Smidig interaktion är en av de viktigaste faktorerna till fler och bättre avtal.

Versionshantering

Spara tid och arbeta mer effektivt genom att göra ändringar direkt i det redan utskickade avtalet, utan att behöva lämna applikationen. Alla ändringar listas i en verifieringskedja som ger en tydlig överblick. På så sätt slipper du den tidsödande processen med att skicka e-post fram och tillbaka eller växla mellan olika program. Så fort någon ändring gjorts i ett avtal så meddelar Oneflow automatiskt alla inblandade på så sätt slipper du skapa och skicka ut nya versioner. All kommunikation lagras tillsammans med avtalet , så att alla enkelt kan se vad som diskuterats.

Signera

Snabb och säker e-signering gör det enkelt att skriva under. E-signaturer är juridiskt bindande i Europa, Amerika och de flesta länder runt om i världen. Dessutom är det mycket säkrare än traditionella signaturer bläck på papper. Välj enkelt vilken signeringsmetod du vill använda dig utav (enkel e-signering, sms-verifikation eller BankID).

Arkivera

Glöm manuell arkivering och dataöverföring, Oneflow gör det automatiskt åt dig. Du kan även importera gamla avtal, så att allting är säkert förvarat på samma plats. Att skydda din data är vår högsta prioritet. Oneflow använder molntjänster i världsklass med hög säkerhets- och stabilitetsnivå. Självklart får du även kopior som du kan förvara inom företaget, för den där extra känslan av trygghet.

Livscykel

Oneflow håller automatiskt reda på all viktig information, som t.ex. produkter, priser och avtalsperioder. Du får smarta notiser automatiskt och slipper mata in data manuellt. Dessutom blir det mycket enklare att skapa filter och rapporter.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor