Skydda företaget med Smart Säkerhet

Skaffa säkerhet i världsklass. Tjänsten Smart Säkerhet baseras på Protection Service for Business  - ett skydd mot virus för alla företagets enheter – dator, mobil och servrar.

Jämför versioner

Översikt

Jobba säkert

Protection Service for Business (PSB) är ett skräddarsytt antivirusprogram för små och medelstora företag. Med PSB får ni högsta möjliga IT-säkerhet på PC och Mac, Androidsurfplattor och smartphones.

Fördelar:

  • Världsledande säkerhet
  • Skyddar datorer, surfplattor och smartphones
  • Kräver ingen ny hårdvara
  • Ger trygg verksamhet

 

 

 

Uppstartshjälp med Personlig Tekniker

Kom i gång med Smart Säkerhet snabbt och enkelt - Ta hjälp av en Personlig Tekniker från Telia.

BOKA EN TEKNIKER LÄS MER OM PERSONLIG TEKNIKER

Versioner & prislista

Specifikationer

Världens bästa skydd

Telias Smart Säkerhet baseras på F-Secures Protection Service for Business (PSB), som toprankas år efter år av oberoende expertorganisationer som AV-Test och AV-Comparatives. Med PSB får du helt enkelt en världsledande säkerhetslösning utan att behöva investera för mycket tid eller pengar. 

För Windows, Mac, Microsoft Server, Android- och iOS-enheter

Smart Säkerhet erbjuder fullskaligt skydd för alla dina enheter. Från PC till Mac, från Android till iOS och dina Microsoft Windows Servrar. Oavsett vilken typ av enhet dina anställda använder kommer de vara skyddade.

Stort värde för pengarna!

Smart Säkerhet ger mycket för pengarna. Du behöver inte köpa nya enheter, anställa säkerhetsspecialister utan kan lägga fokus på det som driver din firma.

Varför behöver du hög IT-säkerhet?

Kontaminering med skadlig kod kan leda till såväl störningar, driftsstopp som minskade intäkter. Virus kan förstöra viktig ekonomisk information vilket påverkar intäkterna men även stoppa den dagliga driften genom att till exempel slå ut kunddatabasen hos försäljningsorganisationen. Och ett angrepp av trojaner kan förhindra dina anställda från att arbeta till dess att datorerna rengjorts.

Idag krävs smartare säkerhet för att skydda dina datorer

I dagens säkerhetslandskap är det avgörande att ha skydd som överskrider traditionella antivirusprogram. Tjänsten bygger på analyssystem som utnyttjar Big Data och maskininlärning, bland annat för att kontinuerligt lägga till vår kunskapsbas digitala hot.

Ta kontroll över din mobila säkerhet

Nu kan du säkra upp och administrera alla iOS & Android enheter utan att ändra det sätt anställda arbetar. Med vår mobila säkerhetslösning får du det senaste inom mobiladministration och säker VPN-kommunikation. Tjänsten aktiveras enkelt med en knapptryckning och administreras centralt via den webbbaserade portalen.

Teknisk information

Den här produkten kan installeras på följande system:

WINDOWS

x Microsoft Windows 7 med SP1 eller nyare (alla 32- och 64-bitarsversioner) 

x Microsoft Windows 8 (alla 32- och 64-bitarsversioner)

x Microsoft Windows 8.1 (alla 32- och 64-bitarsversioner)

x Microsoft Windows 10 (alla 32- och 64-bitarsversioner) 

iOS (Surfplattor och mobila enheter)

x iOS 8

x iOS 9

x iOS10

Server Security

x Microsoft Windows Server 2008

x Microsoft Windows Server 2011 (SMB Server)

x Microsoft Windows Server 2012

x Microsoft Windows Server 2016

MAC

x MAC OS X 10.10

x MAC OS X 10.11

x MAC OS X 10.12

ANDROID (Surfplattor och mobila enheter)

x Android 4.0 +

x Android 5.0 +

x Android 6.0 +

x Android 7.0

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor

Uppstartshjälp med Personlig Tekniker

Kom i gång snabbt med Smart Säkerhet. Ta hjälp av en Personlig Tekniker från Telia och glöm allt strul kring installation och uppstart. 

 www.telia.se/tekniker

 

Uppstartshjälp för dator, Online 499kr

Hjälp att komma igång med Smart Säkerhet för en användare på en PC eller Mac. Dessutom får du en genomgång av manageringsportalen där du enkelt kan hantera och övervaka ditt företags säkerhet.

 

Uppstartshjälp för dator och mobil, på plats 1999kr

Hjälp att komma igång med Smart Säkerhet för PC, Mac, Android och iOS på fyra enheter. Dessutom får du en genomgång av manageringsportalen där du enkelt kan hantera och övervaka ditt företags säkerhet.

 

Personlig Tekniker halvdag och heldag

Du kan även boka en Personlig Tekniker en halv- eller heldag. Beskriv i bokningen vad du vill ha hjälp med så ringer vi dig och bokar en tid.

 

Beställ en personlig tekniker