Skydda företaget med Smart Säkerhet

Skaffa säkerhet i världsklass. Tjänsten Smart Säkerhet baseras på Protection Service for Business  - ett skydd mot virus för alla företagets enheter – dator, mobil och servrar.

Jämför versioner

Översikt

Jobba säkert

Smart Säkerhet är en modern och effektiv säkerhetstjänst som baseras på en av de bästa säkerhetsplatformarna på marknaden, F-Secures Protection Service for Business (PSB). Säkerhetstjänsten är ett skräddarsytt antivirusprogram för små och medelstora företag.

Med denna moderna säkerhetstjänst får ni högsta möjliga IT-säkerhet oavsett vilken enhet dina medarbetare använder. Fungerar på PC och Mac, Android™ och iOS®, och dina Microsoft Windows servrar. Med Big Data analys och AI uppdateras automatiskt skyddet vart eftersom nya hot upptäcks.

 

Fördelar:

 • Världsledande säkerhet - Bäst i Test, flera år i rad
 • Skyddar alla företaget enheter – datorer, mobiler, servrar
 •  Kraftfulla analysverktyg förutser nya attacker
 •  Enkelt att komma igång

 

Uppstartshjälp med Personlig Tekniker

Kom i gång med Smart Säkerhet snabbt och enkelt - Ta hjälp av en Personlig Tekniker från Telia.

BOKA EN TEKNIKER LÄS MER OM PERSONLIG TEKNIKER

Versioner & prislista

Specifikationer

Säkerhet i världsklass till liten investering

Det behöver inte innebära stora investeringar – varken i tid eller pengar – att skydda företagets datorer, mobiler och servrar från angrepp. Säkerhetstjänsten är kostnadseffektivt, du betalar endast för det ni använder per månad.

Tack vare den molnbaserade lösningen får du dessutom automatiska programuppdateringar utan att behöva köpa nytt.  Ditt skydd uppdateras kontinuerligt vart eftersom nya hot upptäcks. I hjärtat av PSB finns nämligen kraftfulla analyssystem som utnyttjar Big Data och artificiell intelligens för att kartlägga och förutse attacker.

Enkelt att komma igång och lätt att underhålla

Tjänsten består av fyra delar; en webbbaserad portal och klientsäkerhetsprogram för mobiler, datorer och servrar. Du installerar enkelt programmen på de enheter du vill skydda och via webbportalen kan du få en översikt över alla licenser, enheter och deras säkerhetsstatus. Självklart finns där också de verktyg du behöver för att hantera eventuella säkerhetsåtgärder.

Hög säkerhet med minimal påverkan  
Du behöver inte vara rädd för att PSB ska göra er IT-miljö långsammare. Tjänsten är utformad så att den har mycket låg påverkan på prestandan, trots att den hela tiden bevakar er data.

Äkta smart säkerhet med full kontroll

Med teknik som bland annat Deep Guard, F-Secure Security Cloud (som ger uppdateringar I realtid) och patchhantering får du ett avancerat skydd i flera lager. Skyddet stoppar zero-day-attacker, virus, phishing och infekterade e-postbilagor innan de skadar ditt företag.

Allt detta har du full kontroll över. I en enda portal övervakar du säkerheten för hela din IT-miljö, inklusive mobiltelefoner och surfplattor. Där kan du också skapa individuella- eller gruppsäkerhetspolicys. Med de automatiska programuppdateringarna av både operativsystemet och tredjepartsapplikationer är ditt företag säkert.

Så skyddas datorn

I dagens digitala verklighet räcker det inte längre att ha ett antivirusprogram för att ge ett fullgott skydd. För att skydda din dator används Big Data analys och maskinlärning, det utvidgar kunskapsbasen för att motverka framtida digitala hot.

Tjänsten innehåller funktioner som:

 • Automatiska programuppdateringar och Software Update ser till att säkerhetsmjukvaran, operativsystemet och tredjepartsapplikationer alltid är uppdaterade.
 • Realtidsövervakning med Anti-malware och Deep Guard ger ett intelligent skydd som genom beteende- minnes- och ryktesanalys identifierar och förhindrar skadliga hot.
 • Surfskydd är ett säkerhetslager som proaktivt hindrar användare att besöka skadliga webbsidor och blockerar Java och Flash innehåll. Connection Control ökar skyddet av affärskritiska webbaktiviteter, som till exempel CRM eller internetbanktjänster. Och med Web Content Control går det att blockera icke-arbetsrelaterade webbsidor.

Full kontroll över mobilerna

Med F-Secure’s PSB får du det senaste inom mobiladministration och säker kommunikation via VPN. Du aktiverar tjänsten med ett klick och administrerar allt från en enda webportal.

 • Att avlyssna WiFi-nät är enkelt och ökar risken för att företagsdata kan komma i orätta händer.  Med WiFi-säkerhet säkrar du internetanslutningen genom att använda VPN.
 • Nästa generations mobilt anti-malware ger dig nu ett ännu bättre skydd mot skadlig kod - utan att göra dina enheter långsamma eller köra slut på batteriet.
 • Mobila enheter innehåller ofta känslig affärsinformation. Säkra dina enheter med anti-stöld funktioner såsom lösenordsskydd, låsning och rensning av enheterna via administrationsportalen.

Glöm inte servern

Serversäkerhet i ett paket med realtidsskydd mot virus, trojaner, spionprogram, rootkits och annan skadlig kod. Med både centraliserade och lokala gränssnittsalternativ via F-secures webb portal eller en inbyggd webbkonsol.

 • Beteendebaserad proaktiv detektering av nya hot med F-Secures prisbelönta Deepguard-teknologi
 • Software Updater hjälper till att hålla operativsystem och tredjeparts serverprogram uppdaterade och skyddade mot sårbarhetsbaserade hot
 • Flexibla centraliserade och lokala gränssnittsalternativ via F-secures webb portal

Teknisk information

Tjänsten går att installeras på följande system:

WINDOWS

x Microsoft Windows 7 med SP1 eller nyare (alla 32- och 64-bitarsversioner) 

x Microsoft Windows 8 (alla 32- och 64-bitarsversioner)

x Microsoft Windows 8.1 (alla 32- och 64-bitarsversioner)

x Microsoft Windows 10 (alla 32- och 64-bitarsversioner) 

iOS (Surfplattor och mobila enheter)

x iOS 8

x iOS 9

x iOS10

Server Security

x Microsoft Windows Server 2008

x Microsoft Windows Server 2011 (SMB Server)

x Microsoft Windows Server 2012

x Microsoft Windows Server 2016

MAC

x MAC OS X 10.10

x MAC OS X 10.11

x MAC OS X 10.12

ANDROID (Surfplattor och mobila enheter)

x Android 4.0 +

x Android 5.0 +

x Android 6.0 +

x Android 7.0

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor

Uppstartshjälp med Personlig Tekniker

Kom i gång snabbt med Smart Säkerhet. Ta hjälp av en Personlig Tekniker från Telia och glöm allt strul kring installation och uppstart. 

 www.telia.se/tekniker

 

Uppstartshjälp för dator, Online 599kr

Hjälp att komma igång med Smart Säkerhet för en användare på en PC eller Mac. Dessutom får du en genomgång av manageringsportalen där du enkelt kan hantera och övervaka ditt företags säkerhet.

 

Uppstartshjälp för dator och mobil, på plats 2499kr

Hjälp att komma igång med Smart Säkerhet för PC, Mac, Android och iOS på fyra enheter. Dessutom får du en genomgång av manageringsportalen där du enkelt kan hantera och övervaka ditt företags säkerhet.

 

Personlig Tekniker halvdag och heldag

Du kan även boka en Personlig Tekniker en halv- eller heldag. Beskriv i bokningen vad du vill ha hjälp med så ringer vi dig och bokar en tid.

 

Beställ en personlig tekniker