Protection Service for Business

IT-säkerhet i världsklass med antivirusprogrammet specialutvecklat för små och medelstora företag

Beställ

Översikt

Jobba säkert och effektivt

Protection Service for Business (PSB) är ett skräddarsytt antivirusprogram för små och medelstora företag. Med PSB får ni högsta möjliga IT-säkerhet på PC och Mac, Androidsurfplattor och smartphones.

Fördelar:

  • Världsledande säkerhet
  • Skyddar datorer, surfplattor och smartphones
  • Kräver ingen ny hårdvara
  • Ger trygg verksamhet

Versioner & prislista

Specifikationer

Världens bästa skydd

PSB rankas som nummer 1 i världen inom antivirusskydd för företag. År efter år genomför oberoende expertorganisationer som AV-Test och AV-Comparatives rigorösa test inom IT-säkerhet, och år efter år vinner PSB de mest prestigefyllda priserna. Med PSB får du helt enkelt en världsledande säkerhetslösning.

Bibehållen prestanda

Att ha en mindre kraftfull IT-miljö är ingen anledning till att inte ha högsta möjliga IT-säkerhet. Med PSB får ditt företag högsta möjliga skydd, med låg påverkan på prestandan.

PRESTANDA-TEST, APRIL 2013: AV-COMPARATIVES GRAF

För PC, Mac och Android

Workstation Security erbjuder ett heltäckande IT-skydd för företagets PC och Mac-datorer.

För dem som arbetar från sina smartphones och surfplattor skyddar Mobile Security mot mobila virus samt ger IT-skydd om enheterna blir stulna eller tappas bort.

Mycket för pengarna

PSB är en kostnadseffektiv tjänst. Tack vare den molnbaserade lösningen behöver du inte köpa ny hårdvara, eller oroa dig för prestandaproblem – PSB fungerar även på äldre datorer.

Tjänsten appliceras snabbt och enkelt på de enheter du vill använda, och sist men inte minst slipper du dyra, årliga licenser. Med PSB kan du betala per månad.

Därför behövs hög IT-säkerhet

Valet av mål för cyberattacker är ofta möjlighetsbaserat. Istället för att väljas ut för en attack, råkar små och medelstora företag ut för dem eftersom säkerhetsnivån är för låg. Cyberbrottslingar utnyttjar säkerhetsbristen och lockas av lättförtjänta pengar – i regel hanterar företag större belopp än privatpersoner.

Skyddar immateriella tillgångar

Företag har immateriella tillgångar, forskningsinvesteringar, känsliga dokument och konfidentiell information som är av avgörande betydelse för verksamheten. Att förlora dessa tillgångar, tillsammans med de juridiska konsekvenserna, kan innebära slutet.

Ger en trygg verksamhet

Kontaminering med skadlig kod kan leda till såväl störningar, driftsstopp som minskade intäkter. Virus kan förstöra viktig ekonomisk information vilket påverkar intäkterna men även stoppa den dagliga driften genom att till exempel slå ut kunddatabasen hos försäljningsorganisation. Och ett angrepp av trojaner kan förhindra dina anställda från att arbeta till dess att datorerna rengjorts. Sist men inte minst kan spam spridas från din företagsmail, till dina kunder. Med en hög IT-säkerhet slipper du alla dessa risker.

Så här skyddas du

Mobile Security skyddar surfplattor och smartphones mot skadligt innehåll som virus, trojaner, spyware, keyloggers, m.m. Funktionen stöldskydd garanterar att data i telefoner och surfplattor är säker, även om enheten stjäls eller förloras – du kan på distans låsa den, aktivera med alarm och radera data. Browsing Protection erbjuder ett proaktivt skydd mot webbaserade hot.

Programuppdateringar

Att hålla programvaran uppdaterad är ett av de enskilt mest effektiva sätten att öka din säkerhet, och förhindrar upp till 85 % av attackerna. Software Updater är en avancerad patch-hanteringsfunktion som automatiskt håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, utan betydande administrativa insatser.

Deepguard

Deepguard är en intelligent antivirusmotor som garanterar enastående zero day detection-kapacitet. Funktionen kombinerar beteendeanalys, minnesanalys och ryktesanalys för att identifiera och förhindra skadligt beteende. Det är en grundläggande säkerhetskomponent mot allt mer sofistikerade skadliga program och tidigare okända hot som inte kan blockeras med traditionell teknik.

Molnsäkerhet

Real-Time Protection Network är en svartlistnings-tjänst som skyddar mot nya och framväxande hot. Detta är viktigt på grund av den dramatiskt förändrade hotbilden, där antalet nya skadliga program med varianter gör traditionell heuristik eller signaturbaserade lösningar för långsamma och ineffektiva.

Internet shield

Shield kombinerar teknik i framkant som intrångsskydd, brandvägg och programkontroll för att ge ditt företag exceptionellt skydd mot alla obehöriga åtkomstförsök.

Hantering

Istället för rutinuppgifter och programuppdateringar. Software Updater håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, med minimal administration.

Ni får automatiskt de senaste databas- och programuppdateringarna, i en enhetlig lösning som konfigureras centralt från en webbaserad portal med tillgänglighet 24/7.

Teknisk information

PSB kan installeras på en dator, surfplatta eller smartphone med ett av följande operativsystem:

WINDOWS
Microsoft Windows XP with SP3 (32-bit editions only)
Microsoft Windows Vista with SP2 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 7 with SP1 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 8 (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 8.1 (all 32-bit and 64-bit editions)
MAC
MAC OS X 10.6 (Snow Leopard, version 10.6.8 or later)
MAC OS X 10.7
MAC OS X 10.8
ANDROID (Tablets and Smartphones)
Android 2.2, 2.3
Android 3.0, 3.1, 3.2
Android 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor