Protection Service for Business

IT-säkerhet i världsklass med antivirusprogrammet specialutvecklat för små och medelstora företag

Beställ

Översikt

Jobba säkert och effektivt

Protection Service for Business (PSB) är ett skräddarsytt antivirusprogram för små och medelstora företag. Med PSB får ni högsta möjliga IT-säkerhet på PC och Mac, Androidsurfplattor och smartphones.

Fördelar:

  • Världsledande säkerhet
  • Skyddar datorer, surfplattor och smartphones
  • Kräver ingen ny hårdvara
  • Ger trygg verksamhet

Versioner & prislista

Specifikationer

Världens bästa skydd

PSB rankas som nummer 1 i världen inom antivirusskydd för företag. År efter år genomför oberoende expertorganisationer som AV-Test och AV-Comparatives rigorösa test inom IT-säkerhet, och år efter år vinner PSB de mest prestigefyllda priserna. Med PSB får du helt enkelt en världsledande säkerhetslösning.

Bibehållen prestanda

Att ha en mindre kraftfull IT-miljö är ingen anledning till att inte ha högsta möjliga IT-säkerhet. Med PSB får ditt företag högsta möjliga skydd, med låg påverkan på prestandan.

PRESTANDA-TEST, APRIL 2013: AV-COMPARATIVES GRAF

För PC, Mac och Android

Workstation Security erbjuder ett heltäckande IT-skydd för företagets PC och Mac-datorer.

För dem som arbetar från sina smartphones och surfplattor skyddar Mobile Security mot mobila virus samt ger IT-skydd om enheterna blir stulna eller tappas bort.

Mycket för pengarna

PSB är en kostnadseffektiv tjänst. Tack vare den molnbaserade lösningen behöver du inte köpa ny hårdvara, eller oroa dig för prestandaproblem – PSB fungerar även på äldre datorer.

Tjänsten appliceras snabbt och enkelt på de enheter du vill använda, och sist men inte minst slipper du dyra, årliga licenser. Med PSB kan du betala per månad.

Därför behövs hög IT-säkerhet

Valet av mål för cyberattacker är ofta möjlighetsbaserat. Istället för att väljas ut för en attack, råkar små och medelstora företag ut för dem eftersom säkerhetsnivån är för låg. Cyberbrottslingar utnyttjar säkerhetsbristen och lockas av lättförtjänta pengar – i regel hanterar företag större belopp än privatpersoner.

Skyddar immateriella tillgångar

Företag har immateriella tillgångar, forskningsinvesteringar, känsliga dokument och konfidentiell information som är av avgörande betydelse för verksamheten. Att förlora dessa tillgångar, tillsammans med de juridiska konsekvenserna, kan innebära slutet.

Ger en trygg verksamhet

Kontaminering med skadlig kod kan leda till såväl störningar, driftsstopp som minskade intäkter. Virus kan förstöra viktig ekonomisk information vilket påverkar intäkterna men även stoppa den dagliga driften genom att till exempel slå ut kunddatabasen hos försäljningsorganisation. Och ett angrepp av trojaner kan förhindra dina anställda från att arbeta till dess att datorerna rengjorts. Sist men inte minst kan spam spridas från din företagsmail, till dina kunder. Med en hög IT-säkerhet slipper du alla dessa risker.

Så här skyddas du

Mobile Security skyddar surfplattor och smartphones mot skadligt innehåll som virus, trojaner, spyware, keyloggers, m.m. Funktionen stöldskydd garanterar att data i telefoner och surfplattor är säker, även om enheten stjäls eller förloras – du kan på distans låsa den, aktivera med alarm och radera data. Browsing Protection erbjuder ett proaktivt skydd mot webbaserade hot.

Programuppdateringar

Att hålla programvaran uppdaterad är ett av de enskilt mest effektiva sätten att öka din säkerhet, och förhindrar upp till 85 % av attackerna. Software Updater är en avancerad patch-hanteringsfunktion som automatiskt håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, utan betydande administrativa insatser.

Deepguard

Deepguard är en intelligent antivirusmotor som garanterar enastående zero day detection-kapacitet. Funktionen kombinerar beteendeanalys, minnesanalys och ryktesanalys för att identifiera och förhindra skadligt beteende. Det är en grundläggande säkerhetskomponent mot allt mer sofistikerade skadliga program och tidigare okända hot som inte kan blockeras med traditionell teknik.

Molnsäkerhet

Real-Time Protection Network är en svartlistnings-tjänst som skyddar mot nya och framväxande hot. Detta är viktigt på grund av den dramatiskt förändrade hotbilden, där antalet nya skadliga program med varianter gör traditionell heuristik eller signaturbaserade lösningar för långsamma och ineffektiva.

Internet shield

Shield kombinerar teknik i framkant som intrångsskydd, brandvägg och programkontroll för att ge ditt företag exceptionellt skydd mot alla obehöriga åtkomstförsök.

Hantering

Istället för rutinuppgifter och programuppdateringar. Software Updater håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, med minimal administration.

Ni får automatiskt de senaste databas- och programuppdateringarna, i en enhetlig lösning som konfigureras centralt från en webbaserad portal med tillgänglighet 24/7.

Teknisk information

PSB kan installeras på en dator, surfplatta eller smartphone med ett av följande operativsystem:

WINDOWS
Microsoft Windows XP with SP3 (32-bit editions only)
Microsoft Windows Vista with SP2 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 7 with SP1 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 8 (all 32-bit and 64-bit editions)
Microsoft Windows 8.1 (all 32-bit and 64-bit editions)
MAC
MAC OS X 10.6 (Snow Leopard, version 10.6.8 or later)
MAC OS X 10.7
MAC OS X 10.8
ANDROID (Tablets and Smartphones)
Android 2.2, 2.3
Android 3.0, 3.1, 3.2
Android 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4

Världens bästa skydd

Vi är rankade som nummer 1 i världen vad gäller skydd för företag av AV-Test. År efter år får vår teknik de mest prestigefyllda utmärkelserna i världen inom IT-säkerhet. Oberoende testarorganisationer inser att våra genomgående goda resultat på varenda rigoröst test är ett bevis på att vi erbjuder den bästa möjliga säkerheten för små och medelstora företag.

Världens bästa skydd

Våra banbrytande skyddstekniker har fått flera utmärkelser från oberoende expertorganisationer såsom AV-Test-och AV-Comparatives, vilket borgar för att du använder den bästa säkerhetslösningen på marknaden!

AV-TEST: Bästä Skydd, 3 år i rad

x BÄSTA SKYDD, år 2013: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/01_2013/07_Schutzwirkung_Jahresmittel/02_protection_business.png">AV-TEST GRAF</a>

x BÄSTA SKYDD, år 2012: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/02_2012/08_Schutzwirkung_Jahresmittel/01_protection_home_user_01_474c313005.png">AV-TEST GRAF</a>

x BÄSTA SKYDD, år 2011: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/03_2011/08_Schutzwirkung_Jahresmittel/02_schutzwirkung_business.png">AV-TEST GRAF</a>

x ALLA RESULTAT: <a href="http://www.av-test.org/en/home/?avtest%5Btype%5D=0&amp;avtest%5Bprods%5D=12&amp;avtest%5Bplatforms%5D=2,5-4-1&amp;avtest%5Bseries%5D=5-4-1:1391252400.2,2:1291201200.3">AV-TEST GRAF</a>

AV- COMPARATIVES: Topp-Rankad sedan 2010!

x TOP-RANKAD, år 2013: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/01/avc_sum_201312_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x TOP-RANKAD, år 2012: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/01/avc_sum_201212_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x TOP-RANKAD, år 2011: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2012/04/avc_sum_201112_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x ÅRETS PRODUKT, år 2010: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2012/04/avc_sum_201012_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

Minimal påverkan på prestanda

Förutom vårt världsledande skydd, har våra tekniker prisats för sin låga påverkan på prestanda. Detta gör dem idealiska för företag med mindre kraftfulla IT-miljöer. Säkerhet bör inte ske på bekostnad av prestanda!

x PRESTANDA-TEST, APRIL 2013: <a href="http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart4&amp;year=2013&amp;month=5&amp;sort=1">AV-COMPARATIVES GRAF</a>

Fokus 100% på affärerna

I slutänden handlar det om affärer. Att vara lönsam är ett tufft och tidskrävande arbete. Slösa inte tid på att oroa dig för IT-säkerhet eller på rutinunderhåll. PSB är utformad så att du kan fokusera 100% på att göra affärer.

Arbeta säkert och effektivt

PSB handlar om att få en god natts sömn. Den ser till att ditt företag förblir säkert och att dina medarbetare på ett säkert och effektivt sätt kan bedriva sin verksamhet.

Slösa inte värdefulla resurser

I många små företag är IT-resurser mycket begränsade och fokuserade på affärsverksamhet. Trots detta är belastas små företag ofta med en mängd rutinuppgifter, till exempel manuell uppdatering av programvara från tredje part. PSB erbjuder ytterligare funktioner som minimerar de rutinuppgifter du behöver för att göra, så dina affärsresurser kan användas där de ska.

Håll dig trygg med minimal ansträngning

Med begränsade IT-resurser, personal och tid, är till och med att säkra basal säkerhet en utmaning. PSB är utformad för att ge största möjliga säkerhet med minimal ansträngning från din sida, så du behöver inte oroa dig för att upprätthålla produktuppdateringar, databasuppdateringar eller uppdateringar av tredjepartsprogramvara, med mera.

För PC, Mac och Android-enheter

PSB erbjuder heltäckande skydd för alla små och medelstora företags enheter, från PC-och Mac-datorer till Android-surfplattor och smartphones. Detta garanterar att oavsett vilken enhet dina anställda använder, är de säkra var som helst och när som helst.

PC-och Mac-datorer

Workstation Security erbjuder banbrytande säkerhet för alla företagets arbetsstationer, oavsett om de är PC-eller Mac-datorer eller bärbara datorer. De många lagren skydd, banbrytande teknik och extra funktioner garanterar största möjliga skydd mot de online-hot företag möter.

Android-surfplattor och smartphones

Medarbetare använder i allt högre grad surfplattor och smartphones för att göra affärer, och då är det viktigt att du ser till att de är skyddade! Med Mobile Security är era smartphones och surfplattor säkrade mot mobila virus, och dessutom skyddade även om de förloras eller stjäls.

Stort värde för pengarna!

PSB ger mycket för pengarna, vilket gör tjänsten perfekt för små företag. Du behöver inte köpa nya datorer eller enheter, anställa personer med särskild IT-kompetens, utbilda anställda, eller slösa tid som bättre spenderas på att göra affärer.

Mer tid för företag

PSB är gjord för att se till att du kan tillbringa ett minimum av tid med att garantera säkerheten för din verksamhet, samtidigt som du får maximal säkerhet. Dessutom kommer lösningen att spara tid genom att automatiskt hantera dina säkerhetsdatabasuppdateringar, produktuppdateringar och uppdateringar tredje-part-programvara.

Du behöver inte köpa nya enheter

Den molnbaserade lösningen gör att du inte behöver köpa någon ny hårdvara. Dina egna datorer, smartphones och surfplattor är tillräckliga. Och tack vare vår tekniks minimala prestandapåverkan passar PSB perfekt även för dina äldre datorer.

Inga förbetalda licensavgifter

Genom att utnyttja våra flexibla månatliga licensmodeller, behöver du inte köpa dyra årliga licenser.

Inget behov av att utbilda eller anställa folk

Lösningen är intuitiv och enkel att använda, kräver minimal ansträngning och inget särskilt IT- kunnande. Enstaka uppgifter, som att lägga till skydd för en ny dator eller mobil, är snabbt och enkelt, vilket sparar dig mycket tid.

Varför behöver jag säkerhet?

Den ökade mediebevakningen av IT-brottslighet och andra hot kan få säkerhetsfrågan att verka skrämmande för många företag. Det är svårt att förstå vilka fall är som bara är bra historier och vilka som utgör en verklig fara för din verksamhet. Nedan har vi listat några exempel på varför säkerhet behövs.

Varför är brottslingar intresserad av mig?

Små företag är mycket lukrativa mål på grund av de lättförtjänta pengar cyberbrottslingar kan få fram ut små oskyddade företag. De flesta företag som är offer för dataintrång faller offer för rent opportunistiska attacker som utnyttjar brist på säkerhet, eller sårbarheter i systemen. Dessa sårbarheter är ett tecken på de utmaningar som att garantera heltäckande säkerhet med begränsade, resurser erfarenheter och IT-personal innebär.

x Företag hanterar av naturen mer pengar än konsumenter. Även om man inte har en stor vinst i slutet av månaden är mängden av pengar i omlopp betydande och därmed av intresse för brottslingar.

x Dessutom kan företag erbjuda en mängd olika IT-resurser som kan förvandlas till reda pengar. Online- brottslingar kan till exempel skicka Viagra-spam till dina kunder från ditt företags e-post, eller använda dina datorer och mobiler för att bygga botnät som gräver Bitcoins eller gör DDOS-attacker.

x Dock är mängden pengar och resurser som finns inte är den enda faktorn. Det är den lätthet med vilken cyberbrottslingar kan komma åt pengar och resurser som gör de flesta organisationer till verkligt lukrativa mål.

x Faktum är att studier visar att valet av mål oftast är möjlighet-baserad. Detta innebär att i stället för att specifikt väljas ut för en attack, blir du automatiskt attackerad bara för att ditt system har en uppenbar sårbarhet eller svaghet - till exempel bristen på avancerad säkerhetslösning - oavsett vem du är.

Äventyra företagets tillgångar?

Små företag har viktiga immateriella tillgångar, forskningsinvesteringar, känsliga dokument och konfidentiell kundinformation. För många små företag, kan förlusten av dessa tillgångar och följande juridiska konsekvenser innebära slutet för verksamheten.

Värdet av ditt affärskritisk information?

Kontaminering av skadlig kod kan resultera i förlust av känslig ekonomisk eller personlig information. Till exempel kan förstörelse eller förlust av finansiella huvudböcker påverka intäkter, medan korruption av en kunddatabas helt kan stoppa den dagliga driften av en försäljningsorganisation.

Kostnad för att verksamheten ligger nere för en dag?

I många fall orsakar infektioner av skadlig kod störningar och driftstopp i affärerna genom att hindra de anställda från att arbeta eller driva den dagliga verksamheten. Till exempel skulle ransom-trojaner förhindra dina anställda från att använda sina datorer till dess att de rengjorts.

Skamfilade personliga och företagets rykte?

Många små företag glömmer att tänka på konsekvenserna av ett skamfilat rykte. Vad skulle till exempel dina viktigaste kunder tänka om de skulle få Viagra-spam från din personliga företags-mail? Vad händer om viruset sprids via bifogade filer som skickas i ditt namn eller ditt telefonnummer?

Hur skyddar vi dig?

Vi har över 25 års erfarenhet av internet-säkerhet. Vårt fortsatta engagemang för att garantera största möjliga säkerhet för företag redovisas år efter år av de mest prestigefyllda utmärkelser för IT-säkerhet i världen.

Mobile Security är avgörande för moderna företag!

Eftersom medarbetare i allt högre grad använder surfplattor och smartphones för att göra affärer, är det viktigt att du ser till att dina anställda kan få tillgång till affärsapplikationer, e-post och kundinformation, samt lagrad affärsdata, genom sina telefoner och surplattor på ett säkert sätt.

x Stöldskydd är en kombination av kraftfulla säkerhetstekniker som säkerställer att data i telefonen eller surfplattan är säkert även om enheten förloras eller stjäls. Du kan till exempel på distans låsa enheten, aktivera dess alarm, eller radera data från den.

x Anti-virus är en avancerad säkerhetsfunktion som är en viktig del av mobil säkerhet, ger skydd mot skadligt innehåll som virus, trojaner, spyware, keyloggers, etc.

x Browsing Protection erbjuder perfekt proaktivt skydd mot webbaserade hot som de anställda ställs inför när de surfar på nätet via sina mobila enheter.

Programuppdateringar är en viktig del av säkerheten

Software Updater är en avancerad patch-hanteringsfunktion som automatiskt håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, utan betydande administrativa insatser. Det är en av de enskilt mest effektiva sätten att öka din säkerhet, eftersom det förhindrar upp till 85 % av attackerna med skadlig kod.

Enastående noll dagars skydd med Deepguard

Deepguard är en intelligent antivirusmotor som garanterar enastående zero day detection-kapacitet. Deepguard kombinerar beteendeanalys, minnesanalys och ryktesanalys för att identifiera skadligt beteende och hindra det. Detta gör det till en grundläggande säkerhetskomponent mot allt mer sofistikerade skadliga program och tidigare okända hot som inte kan blockeras med traditionell teknik .

Avancerat antivirusskydd

Vår avancerade antivirussäkerhet garanterar största möjliga skydd mot moderna hot. Våra lösningar använder flera kraftfulla antivirustekniker samtidigt med vårt banbrytande ramverk för scanning. Detta säkerställer oöverträffad säkerhet mot vanliga hot som företag står inför, t.ex. banktrojaner och bakdörrar.

Minsta exponering med Surfskydd

Browsing Protection erbjuder perfekt proaktivt skydd mot webbaserade hot som anställda som surfar på nätet ställs inför. Det hindrar automatiskt anställda från att interagera med skadligt innehåll, vilket garanterar minsta möjliga exponering för farligt online-material och eventuella infektionspunkter.

Förbättrat realtidsskydd genom molnsäkerhet

Real-Time Protection Network är en molnbaserad svartlistnings-tjänst som ger ett snabbt och effektivt gensvar mot nya och framväxande hot. Detta är viktigt på grund av den dramatiskt förändrade hotbilden, där antalet nya skadliga program och deras varianter gör traditionell heuristik eller signaturbaserade lösningar för långsamma och ineffektiva.

Internet Shield blockerar alla obehöriga åtkomstförsök

Internet Shield är en avancerad skyddsfunktion som kombinerar teknik i absolut framkant, såsom intrångsskydd, brandvägg och programkontroll, för att ge exceptionellt skydd mot alla obehöriga åtkomstförsök.

Hantering då?

Många företag kämpar med att sköta sina IT-miljöer. Ofta är interna IT-resurser begränsade och inriktade på affärsverksamhet, men belastas med en mängd rutinuppgifter. Med begränsad personal och tid är det en utmaning att säkra tillräcklig säkerhet. PSB är avsedd att lösa det här problemet genom att se till att företag kan fokusera på sin verksamhet och åtnjuta största möjliga säkerhet - utan betydande anslag av IT- resurser eller kompetens.

Enkelt och effektivt att använda även för nybörjare

Lösningen är intuitiv och enkelt att använda och kräver inget särskilt IT- kunnande och minimal drift av slutanvändaren. Enstaka uppgifter, som att lägga till skydd för en ny dator, är snabbt och enkelt, vilket sparar mycket tid.

Slösa inte tid på manuella programuppdateringar

Vår automatiska patchhanteringsfunktion Software Updater, håller ditt operativsystem och tredjepartsapplikationer uppdaterade utan betydande administrativa insatser.

Oroa dig inte för säkerhetsuppdateringar!

Lösningen uppdateras automatiskt med den senaste databas- och produktuppdateringarna, och ser till att det ger det bästa skyddet utan någon ansträngning från administratörens sida.

Hantera allt centralt från ett ställe!

PSB är en enhetlig lösning, vilket innebär att varje funktion, enhet och policy kan hanteras och konfigureras centralt från en enhetlig webbaserad portal som är tillgänglig 24/7 och tillgänglig även via mobila enheter.

Teknisk information

Produkten kan installeras på en dator/mobil enhet som kör ett av följande operativsystem:

WINDOWS

x Microsoft Windows XP with SP3 (32-bit editions only)

x Microsoft Windows Vista with SP2 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 7 with SP1 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 8 (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 8.1 (all 32-bit and 64-bit editions)

MAC

x MAC OS X 10.6 (Snow Leopard, version 10.6.8 or later)

x MAC OS X 10.7

x MAC OS X 10.8

ANDROID (Tablets and Smartphones)

x Android 2.2, 2.3

x Android 3.0, 3.1, 3.2

x Android 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4

Världens bästa skydd

Vi är rankade som nummer 1 i världen vad gäller skydd för företag av AV-Test. År efter år får vår teknik de mest prestigefyllda utmärkelserna i världen inom IT-säkerhet. Oberoende testarorganisationer inser att våra genomgående goda resultat på varenda rigoröst test är ett bevis på att vi erbjuder den bästa möjliga säkerheten för små och medelstora företag.

Världens bästa skydd

Våra banbrytande skyddstekniker har fått flera utmärkelser från oberoende expertorganisationer såsom AV-Test-och AV-Comparatives, vilket borgar för att du använder den bästa säkerhetslösningen på marknaden!

AV-TEST: Bästä Skydd, 3 år i rad

x BÄSTA SKYDD, år 2013: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/01_2013/07_Schutzwirkung_Jahresmittel/02_protection_business.png">AV-TEST GRAF</a>

x BÄSTA SKYDD, år 2012: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/02_2012/08_Schutzwirkung_Jahresmittel/01_protection_home_user_01_474c313005.png">AV-TEST GRAF</a>

x BÄSTA SKYDD, år 2011: <a href="http://www.av-test.org/fileadmin/images/00_Seiteninhalte/02_03_Award/03_2011/08_Schutzwirkung_Jahresmittel/02_schutzwirkung_business.png">AV-TEST GRAF</a>

x ALLA RESULTAT: <a href="http://www.av-test.org/en/home/?avtest%5Btype%5D=0&amp;avtest%5Bprods%5D=12&amp;avtest%5Bplatforms%5D=2,5-4-1&amp;avtest%5Bseries%5D=5-4-1:1391252400.2,2:1291201200.3">AV-TEST GRAF</a>

AV- COMPARATIVES: Topp-Rankad sedan 2010!

x TOP-RANKAD, år 2013: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/01/avc_sum_201312_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x TOP-RANKAD, år 2012: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2013/01/avc_sum_201212_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x TOP-RANKAD, år 2011: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2012/04/avc_sum_201112_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

x ÅRETS PRODUKT, år 2010: <a href="http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2012/04/avc_sum_201012_en.pdf">AV-COMPARATIVES RAPPORT</a>

Minimal påverkan på prestanda

Förutom vårt världsledande skydd, har våra tekniker prisats för sin låga påverkan på prestanda. Detta gör dem idealiska för företag med mindre kraftfulla IT-miljöer. Säkerhet bör inte ske på bekostnad av prestanda!

x PRESTANDA-TEST, APRIL 2013: <a href="http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart4&amp;year=2013&amp;month=5&amp;sort=1">AV-COMPARATIVES GRAF</a>

För PC, Mac och Android-enheter

PSB erbjuder heltäckande skydd för alla små och medelstora företags enheter, från PC-och Mac-datorer till Android-surfplattor och smartphones. Detta garanterar att oavsett vilken enhet dina anställda använder, är de säkra var som helst och när som helst.

Stort värde för pengarna!

PSB ger mycket för pengarna, vilket gör tjänsten perfekt för små företag. Du behöver inte köpa nya datorer eller enheter, anställa personer med särskild IT-kompetens, utbilda anställda, eller slösa tid som bättre spenderas på att göra affärer.

Mer tid för företag

PSB är gjord för att se till att du kan tillbringa ett minimum av tid med att garantera säkerheten för din verksamhet, samtidigt som du får maximal säkerhet. Dessutom kommer lösningen att spara tid genom att automatiskt hantera dina säkerhetsdatabasuppdateringar, produktuppdateringar och uppdateringar tredje-part-programvara.

Du behöver inte köpa nya enheter

Den molnbaserade lösningen gör att du inte behöver köpa någon ny hårdvara. Dina egna datorer, smartphones och surfplattor är tillräckliga. Och tack vare vår tekniks minimala prestandapåverkan passar PSB perfekt även för dina äldre datorer.

Inga förbetalda licensavgifter

Genom att utnyttja våra flexibla månatliga licensmodeller, behöver du inte köpa dyra årliga licenser.

Inget behov av att utbilda eller anställa folk

Lösningen är intuitiv och enkel att använda, kräver minimal ansträngning och inget särskilt IT- kunnande. Enstaka uppgifter, som att lägga till skydd för en ny dator eller mobil, är snabbt och enkelt, vilket sparar dig mycket tid.

Varför behöver jag säkerhet?

Den ökade mediebevakningen av IT-brottslighet och andra hot kan få säkerhetsfrågan att verka skrämmande för många företag. Det är svårt att förstå vilka fall är som bara är bra historier och vilka som utgör en verklig fara för din verksamhet. Nedan har vi listat några exempel på varför säkerhet behövs.

Värdet av ditt affärskritisk information?

Kontaminering av skadlig kod kan resultera i förlust av känslig ekonomisk eller personlig information. Till exempel kan förstörelse eller förlust av finansiella huvudböcker påverka intäkter, medan korruption av en kunddatabas helt kan stoppa den dagliga driften av en försäljningsorganisation.

Äventyra företagets tillgångar?

Små företag har viktiga immateriella tillgångar, forskningsinvesteringar, känsliga dokument och konfidentiell kundinformation. För många små företag, kan förlusten av dessa tillgångar och följande juridiska konsekvenser innebära slutet för verksamheten.

Hur skyddar vi dig?

Vi har över 25 års erfarenhet av internet-säkerhet. Vårt fortsatta engagemang för att garantera största möjliga säkerhet för företag redovisas år efter år av de mest prestigefyllda utmärkelser för IT-säkerhet i världen.

Förbättrat realtidsskydd genom molnsäkerhet

Real-Time Protection Network är en molnbaserad svartlistnings-tjänst som ger ett snabbt och effektivt gensvar mot nya och framväxande hot. Detta är viktigt på grund av den dramatiskt förändrade hotbilden, där antalet nya skadliga program och deras varianter gör traditionell heuristik eller signaturbaserade lösningar för långsamma och ineffektiva.

Internet Shield blockerar alla obehöriga åtkomstförsök

Internet Shield är en avancerad skyddsfunktion som kombinerar teknik i absolut framkant, såsom intrångsskydd, brandvägg och programkontroll, för att ge exceptionellt skydd mot alla obehöriga åtkomstförsök.

Programuppdateringar är en viktig del av säkerheten

Software Updater är en avancerad patch-hanteringsfunktion som automatiskt håller operativsystemet och tredjepartsapplikationer uppdaterade, utan betydande administrativa insatser. Det är en av de enskilt mest effektiva sätten att öka din säkerhet, eftersom det förhindrar upp till 85 % av attackerna med skadlig kod.

Enastående noll dagars skydd med Deepguard

Deepguard är en intelligent antivirusmotor som garanterar enastående zero day detection-kapacitet. Deepguard kombinerar beteendeanalys, minnesanalys och ryktesanalys för att identifiera skadligt beteende och hindra det. Detta gör det till en grundläggande säkerhetskomponent mot allt mer sofistikerade skadliga program och tidigare okända hot som inte kan blockeras med traditionell teknik .

Hantering då?

Många företag kämpar med att sköta sina IT-miljöer. Ofta är interna IT-resurser begränsade och inriktade på affärsverksamhet, men belastas med en mängd rutinuppgifter. Med begränsad personal och tid är det en utmaning att säkra tillräcklig säkerhet. PSB är avsedd att lösa det här problemet genom att se till att företag kan fokusera på sin verksamhet och åtnjuta största möjliga säkerhet - utan betydande anslag av IT- resurser eller kompetens.

Lösningen är intuitiv och enkelt att använda och kräver inget särskilt IT- kunnande och minimal drift av slutanvändaren. Enstaka uppgifter, som att lägga till skydd för en ny dator, är snabbt och enkelt, vilket sparar mycket tid.

Teknisk information

Produkten kan installeras på en dator/mobil enhet som kör ett av följande operativsystem:

WINDOWS

x Microsoft Windows XP with SP3 (32-bit editions only)

x Microsoft Windows Vista with SP2 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 7 with SP1 or newer (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 8 (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 8.1 (all 32-bit and 64-bit editions)

x Microsoft Windows 10

MAC

x MAC OS X 10.6 (Snow Leopard, version 10.6.8 or later)

x MAC OS X 10.7

x MAC OS X 10.8

ANDROID (Tablets and Smartphones)

x Android 2.2, 2.3

x Android 3.0, 3.1, 3.2

x Android 4.0, 4.1, 4.2, 4.3, 4.4

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor