Sitoo Webshop

Helhetslösningen för att starta en inspirerande webshop med responsiv design

Se produktfilm
Jämför versioner

Översikt

Starta din egen webshop

Det har aldrig varit enklare att starta en egen webshop. Med Sitoo Webshop kan du skapa en översiktlig och inspirerande webbshop där dina kunder tycker om att handla. Designa den utifrån några av våra teman och se hur din affär utvecklas. Sitoo Webshop anpassas automatiskt till alla plattformar.

Fördelar

 • Konvertering i fokus
 • Responsiv design
 • Otroligt lätt att använda
 • Enkelt att hantera din webshop
 • Ta kontroll med tydlig överblick
 • Betalsätt & andra kopplingar

Versioner & prislista

Alla versioner inkluderar:

 • Responsiv design
 • Snabb och säker hosting
 • Koppling till SHB
 • Telefon och e-postsupport
 • Koppling till PayPal
 • Koppling till Point
 • Fria uppdateringar
 • Koppling till Klarna
 • Koppling till Paynova

Specifikationer

En helhetslösning för att starta en webshop

Sitoos molntjänst innehåller allt du behöver för att starta och driva en flexibel och inspirerande webshop med responsiv design. Utgå från något av Sitoos teman, anpassa efter dina behov och se din affär utvecklas. Designen anpassas automatiskt från web till mobil till surfplatta.

Live Edit – visuell redigering i världsklass

Live Edit är redigeringsteknik som kombinerar design, funktion och innehållshantering. Tekniken gör det möjligt att snabbt skapa en väldesignad och effektiv webshop, du ser den utvecklas under arbetets gång. Du kan när som helst byta tema.

Back Office – enkel hantering av webshopen

Allt det viktiga i din webshop sker i Back Office. Här arbetar du med ordrar, produkter, leveranser, kontakter, betalningar, återförsäljare och mycket mer. För att hanteringen av webshopens alla funktioner och möjligheter ska vara så smidig som möjligt har Sitoo ett både lättanvänt och intuitivt gränssnitt.

Mät resultat, utvärdera och förbättra

Genom att ständigt förädla säljprocessen kan du maximera din försäljning. Med den integrerade statistiken från Dashboard där bland annat konverteringsgraden mäts, följer du din försäljning i realtid och får direkt en tydlig bild av din affärsverksamhet.

Trygg betalning

Ett tryggt betalningssätt är en viktig del av shoppingupplevelsen. Med Sitoo Webshop kan dina kunder välja mellan många populära betalningssätt: Kortbetalning med Paynova eller Point, direktbetalningar, faktura, delbetalning med Klara eller Handelsbanken, PayPayl, postförskott, mfl.

Bra marknadsföringsstöd

Konkurrensen på nätet är hård och det är viktigt att synas. Med Sitoo Webshop kan du öka försäljningen med aktiviteter som sökmotoroptimering, närvaro i sociala medier, samarbete med prisagenter och affiliates samt rabattkoder.

Integrationer till ledande affärssystem

Sitoo Webshop ger dig en smidig orderhantering och lagerkontroll, absolut nödvändigt i ett konstant flöde av ordrar och varor. Sitoo är integrerat med etablerade affärssystem som Visma Administration och Fornox.

Skapa en inspirerande webshop

Bjud in dina kunder till en väldesignad webshop, hela vägen från entrén till kassan! Sitoo Webshop erbjuder flera designteman som du kan utgå ifrån och enkelt anpassa efter dina behov. Samtliga teman har responsiv design och genomtänkta köpflöden.

Samtliga teman har responsiv design och genomtänkta köpflöden.

Designa webshopen som du vill ha den

Med redigeringsverktyget Live Edit, som kombinerar design, funktion och innehållshantering, kan du snabbt skapa din webshop. Lägg in din logotyp, välj färger, bakgrund, disposition och layout. Det är lika smidigt att beskära och ladda upp bilder som att skapa bildspel, banners och lookbooks.

Undvik dyr teknisk konsultation

Eftersom Sitoo Webshop gör det så enkelt att själv skapa och driva en e-butik behöver du inte ta in externa konsulter. Att öppna en webbutik har helt enkelt aldrig varit enklare än nu.

Back Office – enkel hantering av webshopen

Allt det viktiga arbetet i din webshop sköter du i Back Office. Här arbetar du med ordrar, produkter, leveranser, kontakter, betalningar, återförsäljare och mycket mer. Det omfattande utbudet av funktioner och möjligheter är paketerade i ett lättanvänt och intuitivt gränssnitt.

Organisera och strukturera

Visa upp dina produkter efter konstens alla regler. Strukturera produkterna i kategorier, sortera efter produktegenskaper som ytskikt, färg eller material, visa tillbehör och relaterade produkter samt automatiska rekommendationer. Visa flera produktbilder, med förstoring, presentera produktvarianter, infoga film, nedladdningsbara PDF-filer, länka till sociala medier, addera kampanjer och lägg till tipsa-en-vän-funktionalitet.

Kundvård

När en ny kund handlar hos dig skapar Sitoo automatiskt ett kundkort med information om kunden som du kan använda för att ta fram orderhistorik och skapa kundgrupper med riktad marknadsföring.

Orderhantering

Orderhantering är en lätt match med Sitoo Webshop. För varje order får kunden automatiskt en orderbekräftelse, och det skapas en händelselogg. Du kan alltid förändra informationen på en order och följa upp avbrutna köp.

Betalningar

Sitoo Webshop har en användarvänlig kassa för att underlätta köpflödet. Dina kunder behöver inte logga in eller ange lösenord, utcheckningen hanteras i ett steg och man kan när som helst backa eller ändra sin information. Välj mellan flera populära betalmetoder.

Lager och lagerstatus

Sitoos lagerhanteringssystem håller koll på din lagerstatus. Om en produkt tar slut kan du släcka ned den eller byta lagerstatus till ”Beställningsvara”.

Leveranser

Sitoo hjälper dig dela dina produkter i leveransklasser och definiera fraktkostnader. Allt eftersom du utvecklar din affär och sätter upp avtal med fraktföretag kan du addera dessa som leveranssätt.

Smidig import och export av data

Importera och exportera produktinformation, lagerstatus, ordrar och prislistor, med mera, från och Microsoft Excel samt textfil (.csv).

Mät, utvärdera och förbättra

Använd statistiken du får av Sitoo till att förbättra din försäljning. Tack vare integrerad statisk kan du följa din försäljning i realtid och direkt få en tydlig bild av din affärsverksamhet.

Konvertering i fokus

Konvertering sker när dina och dina besökares mål möts. Du vill sälja, och din kund vill göra en bra affär; för att uppnå detta behöver du vägleda med en tydlig köpstruktur. Med hjälp av statistiken från Sitoo Webshop kan du ständigt utveckla din säljprocess och maximera din konvertering.

Google Analytics med utökad e-handelsstatistik

Google Analytics är ett mycket bra mätverktyg som du får tillgång till genom att lägga till spårning med E-commerce Tracking. Det enda du behöver göra för att din varukort och webshop konfigureras per automatik är att lägga till din personliga Google Analytics-kod i förutbestämda fält.

Marknadsför din webshop

Marknadsföring på internet handlar om att kunderna ska hitta dig. För en webshop är det viktigt att få så bra synlighet som möjligt i sökmotorer och andra ytor på Internet. Genom Sitoo Webshop får du verktyg som sökmotoroptimering, sociala medier, sponsrade länkar och prisagenter.

Sökmotoroptimering - SEO

Sitoo Webshop ger dig perfekt stöd för sökmotoroptimering så att du syns bättre hos sökmotorer som Google och kan attrahera fler, och rätt, besökare till din butik. Sitoo Webshop har fått högsta betyg i Jajjas SEO-test av plattformar för e-handel.

Sociala medier

Att synas i sociala medier är en viktig del i marknadsföringen. Med Sitoo Webshop kan du enkelt bjuda in sociala medier till din butik. På alla produkter finns färdiga kopplingar till såväl Facebook som Twitter och det är lätt att lägga till en följ-oss-funktion.

Sponsrade länkar

Följ upp dina kampanjer och utvärdera din marknadsföring. Sitoo Webshop har en färdig koppling mot Google Adwords.

Prisagenter

Många kunder tar ett varv via prisagenter först. Sitoo Webshop har samarbete med Prisjakt, Pricerunner, Keikoo, Pricegrabber och Shopzilla som automatiskt kan synkronisera produkter utvalda av dig.

Affiliatemarknadsföring

Sitoo Webshop erbjuder koppling mot HasOffers och Tradedoubler, två affiliatenätverk med räckvidd världen över. Du får affärsmöjligheter på nya marknader, vilket är till stor fördel för dig som säljer globalt.

Betalsätt

Med Sitoo Webshop kan du erbjuda dina kunder de vanligaste betalsätten, vare sig det gäller kortbetalning, faktura eller delbetalning. Din webshop kan även integreras till populära affärssystem.

Dessa kopplingar ingår:

Faktura och delbetala

 • Klarna - fakturabetalning och valfri delbetalning.
 • Handelsbanken - fakturabetalning och valfri delbetalning.
 • Kortbetalningar (Visa, MasterCard, Diners, Amex).
 • Paynova - Betalväxel som hanterar kortbetalningar kopplat till ditt eget bankkonto.
 • Point - Betalväxel som hanterar kortbetalningar kopplat till ditt eget bankkonto.
 • PayPal - E-wallet-lösning som hanterar kortbetalningar. Pengarna hamnar initialt på ditt PayPal-konto.
 • Direktbetalningar  
 • Paynova - Hanterar fyra banker med endast ett avtal.
 • Point - Betalväxel som hanterar direktbetalningar. Men du måste själv hantera fyra banker.

Tillval: komplett och smidig integration med affärssystemVisma Administration 500/1000/2000 samt Fortnox

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor

Molntjänster inom Detaljhandel & Restaurang

Spotify Business

Spotify Business är en unik musiktjänst specifikt framtagen för företag och organisationer.

Pris 299 kr

Läs mer