TeamEngine EasyShare

Det professionella projektverktyget för projekt för upp till fem användare. Kommunicera samt dela filer och kalender i molnet.

Se produktfilm
Jämför versioner

Översikt

Dela dokument, filer och kalender

TeamEngine EasyShare gör det enkelt att kommunicera, dela dokument och filer samt följa projektets framsteg. Samtliga i teamet – upp till fem användare - får tillgång till de senaste programversionerna och kan enkelt följa uppdateringshistoriken. Eftersom all information och alla filer sparas i TeamEngine EasyShare behöver ni inte skicka e-post med konfidentiell information. En gemensam kalender underlättar projektplaneringen. TeamEngine EasyShare har hög säkerhetsnivå och daglig backup.

Fördelar:

  • Versionshantering
  • Behörighetshantering
  • Åtkomst världen över
  • Enkelt dela dokument
  • Gemensam kalender
  • Hög säkerhet och daglig backup

Versioner & prislista

Specifikationer

Dela dokument och filer

TeamEngine EasyShare delar allt och ersätter FTP när du vill skicka stora filer. Dessutom kan du enkelt se i historiken vem som har ändrat något i projektet.

Ladda upp mappstrukturer

Spara tid genom att ladda upp allt material med ett klick, även hela mappstrukturer.

Drag n' drop

Flytta över filer och mappstrukturer med den så kallade dra och släpptekniken. Samma sak när du vill flytta på dokument – bara dra dem till önskad placering.

Versionskontroll

Du kan vara säker på att alltid arbeta i den senaste dokumentversionen. När du arbetar direkt i TeamEngine EasyShare kan du spara dokumenten som nya versioner.

Händelsehistorik

Vem har gjort vad? Händelsehistoriken ger dig en lista över när ändringar har gjorts. Vem som har läst, redigerat eller fått materialet är lätt att ta reda på.

Hög säkerhet och daglig backup

TeamEngine EasyShare har hög säkerhetsnivå och dagliga backuper. Tack vare att all information samlas och sparas på samarbetsplatsen slipper ni skicka e-post med känsligt material. Dessutom får samtliga teammedlemmar tillgång till de senaste programversionerna.

Åtkomsthantering för rätt behörighet

Åtkomsten till informationen är roll- och gruppstyrd, och bestäms på plats- eller modulnivå. Din behörighet verifieras varje gång du gör något i TeamEngine EasyShare.

Backup 

TeamEngine ShareEasy gör en daglig backup som sparar all data från din samarbetsplats. Din information sparas krypterat i upp till ett år på en annan geografisk plats än produktionsservern.

Spårbarhet

Allt som en användare gör på TeamEngine EasyShare loggas och sparas. Du vet alltid vem som gjort vad.

Kryptering

För ökad säkerhet krypteras all trafik till och från TeamEngine EasyShare så att din information inte når obehöriga. Även lösenord förvaras med hög säkerhetsnivå.

Gemensam kalender

Med TeamEngine EasyShares gemensamma kalender får alla teammedlemmar en gemensam överblick. En förutsättning för ett framgångsrikt projekt.

Mötesagenda för effektivare möten

Kalla till ett möte där du för varje punkt har länkat dokument tillsammans med en beskrivning. Enkelt och effektivt med TeamEngine EasyShares mötesagenda.

Länkar till möteshandlingar

Se till att alla deltagare vet vilket material de ska läsa inför mötet; lägg till referenser i en kalenderpost.

Deltagare

Vilka kommer på mötet? Skapa en kalenderpost och lägg till deltagare, som får en förfrågan om de kommer på mötet eller inte.

Synka med din egen kalender

Du kan lätt synka din egen kalander med den i TeamEngine EasyShare. Skicka alla kalenderposter även till dig själv och du har full koll på ditt schema. Så fort du accepterar ett möte läggs det till i din kalender.

Fler funktioner

TeamEngine EasyShare bjuder på ännu fler funktioner som kommer att förenkla dina projekt.

Anpassningsbar välkomstsida

Förstärk teamkänslan med en personlig välkomstsida! Utöver text och bild kan du lägga till information om teammedlemmarna, kommande möten och senast ändrade dokument, m.m.

Behörighetssystem

TeamEngine EasyShare är uppbyggt av moduler. I varje modul kan du ställa in vilka som ska kunna se, administrera, läsa, redigera eller ladda ned materialet. Behörighetssystemet ger dig full kontroll.

Skicka länk med SMS och e-post

Sänd påminnelser och viktig information till dina teammedlemmar. Med TeamEngine EasyShare kan du skicka länkar med information till olika moduler, filer och kalenderposter. Skicka till enskilda personer, grupper eller alla medlemmar.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor