TeamEngine Kundprojekt

Det optimala projektverktyget för att genomföra framgångsrika projekt tillsammans med kund.

Se produktfilm
Jämför versioner

Översikt

Ett heltäckande verktyg

TeamEngine Kundprojekt är ett heltäckande verktyg för att genomföra professionella projekt tillsammans med kunder. Ni kan dela filer, boka möten, föra diskussioner och följa projektets framsteg. Din kund får en tydlig insyn i projektet vilket leder till en förbättrad kundrelation och fler affärer.

Fördelar:

  • Samarbeta smidigt och säkert med dina kunder
  • God kundrelation, fler affärer
  • Åtkomst världen över
  • Alltid den senaste versionen
  • All information på ett ställe
  • Behörighetshantering

 

Versioner & prislista

Specifikationer

Professionellt kundsamarbete

TeamEngine Kundprojekt samlar allt projektmaterial på ett ställe. Fördelarna är många: alla i teamet har tillgång till materialet och får god insyn i projektets utveckling. Ni behöver inte skicka känslig information via e-post och kan hålla nere antalet mail. Ni har alltid tillgång till de senaste dokumentversionerna eftersom man kan skapa och redigera dokument direkt i verktyget. Och med behörighetssystemet kan du styra vem som får se, läsa eller redigera.

Dela dokument och filer enkelt

Inga problem att skicka stora filer, dokument och hela mappstrukturer. Ladda upp i TeamEngine Kundprojekt, redigera och dela.

Med hjälp av versionshanteringen är det enkelt att spara ett dokument som en ny version. Skaffa full kontroll över dokument och protokoll med godkännandeprocesser.

Gemensam kalender

TeamEngine Kundprojekts kalender är ett smidigt verktyg för att boka alla projektmöten och vara säker på att alla har rätt underlag.

För effektivare möten kan du skapa en mötesagenda och länka dokument till varje mötespunkt. Med hjälp av mötesförfrågan kan du se vilka som kommer på mötet. Och du kan självklart synkronisera mötesinbjudningar med din egen kalender.

Fördela och följ upp arbetsuppgifter

Skaffa dig överblick av arbetet och fördela arbetsuppgifterna! Med TeamEngine Kundprojekts aktivitetslista får du en strukturerad lista med alla teammedlemmars uppgifter och aktivitetsstatus.

Du kan skapa uppgifter och delegera – den som är ansvarig kan göra ändringar i aktiviteteten och uppdatera statusraden. På så sätt kan alla se vad som händer i projektet.

Fler funktioner

Öka teamkänslan och gör TeamEngine Kundprojekt till er plats. Designa välkomstsidan genom att lägga till exempelvis bilder, presentation av medlemmarna eller informatiom om nästa möte. Även projektplatsen kan få en ny design. Välj färgtema, lägg till en banner, logotyp och skapa en ny struktur, möjligheterna är många!

Total kontroll med behörighetssystem 

Se till att konfidentiell information förblir det. TeamEngine Kundprojekt har ett effektivt behörighetssystem där medlemmar kan ha olika behörighet till modulerna. Välj vem som ska få se, läsa eller redigera dokument, och vem som ska få administrera.

Register 

Alla register i TeamEngine Kundprojekt är anpassningsbara och du kan lätt ta fram den data du behöver. Använd textfält, e-postadresser, listor och kryssrutor, möjligheterna är många. Du kan även importera och exportera data.

Länkbibliotek 

Skapa en lista med externa länkar för att serva medlemmarna med nyttig information på webbsidor och ert intranät, och sortera in länkarna i kategorier vid behov. TeamEngine Kundprojekt Länkbibliotek är samlingsplatsen.

Egen sida 

Det finns utrymme för individuella inspel. Skapa en egen sida i TeamEngine Kundprojekt där du delar med dig av text, bild och tabeller.

Skicka länk med SMS och e-post 

Eftersom allt projektmaterial finns samlat på ett ställe räcker det att skicka en länk till olika moduler, filer och kalenderposter. Till enskilda personer, grupper eller alla medlemmar.

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor

TeamEngine Intranät

För smidigare internkommunikation

Pris 0 kr

Läs mer

TeamEngine EasyShare

Professionellt projektverktyg för upp till fem användare

Pris 0 kr

Läs mer

TeamEngine Styrelseplats

Effektivare och smidigare styrelsearbete

Pris 0 kr

Läs mer