TeamEngine Styrelseplats

Samarbetsverktyget som gör styrelsearbetet både effektivare och smidigare. Allt finns samlat i molnet!

Se produktfilm
Jämför versioner

Översikt

Ett webbaserat styrelserum

Förenkla styrelsearbetet med TeamEngine Styrelseplats. I en gemensam samlingsplats i molnet kan ni samla mötesprotokoll, prognoser, finansiella rapporter, känslig information, kalendrar och så vidare på ett säkert, smidigt och strukturerat sätt. Samtliga ledamöter har tillgång till informationen samtidigt som ni slipper skicka konfidentiellt material via e-post. Smidigare kan det inte bli.

Fördelar:

  • Förbättra kommunikationen och styrelsearbetet
  • Distribuera styrelsematerialet enkelt och säkert
  • Samtliga dokument på ett ställe
  • Åtkomst världen över
  • Versionshantering
  • Behörighetshantering

Bransch/kategori

Leverantör

Dokument

Versioner & prislista

Specifikationer

Enkel dokument- och fildelning

Samarbetsverktyget är idealiskt när du behöver dela filer och dokument. Du laddar upp och flyttar stora filer och hela mappstrukturer med drag ’n drop – bara dra materialet till önskad placering. Versionshanteringen håller reda på vad som gjorts senast, av vem. Och du kan skapa godkännandeprocesser för dokument och protokoll.

Versionshanteringen håller reda på vad som gjorts senast, av vem. Och du kan skapa godkännandeprocesser för dokument och protokoll.

Gemensam kalender

Med TeamEngine Styrelseplats får ni ett praktiskt verktyg för att boka möten och lägga in påminnelser. Skapa en mötesagenda i den gemensamma kalendern, lägg till beskrivning och länka till dokumenten som hör till.

Alla ledamöter hålls uppdaterade på vad de behöver ta del av innan mötet. Ha koll på vilka som kommer på styrelsemötet med hjälp av inbjudan och mötesförfrågan. När du tackar ja läggs mötet automatiskt in i din kalender.

Fördela och följ upp arbetsuppgifter

TeamEngine Styrelseplats aktivitetslista ger en strukturerad lista över varje ledamots uppgifter, och en tydlig överblick över arbetet. Här kan du skapa aktiviteter och delegera arbetsuppgifter, bestämma deadlines och skicka påminnelser.

Den som är ansvarig för en aktivitet kan uppdatera status så att alla kan se hur stor del av arbetet som är avklarat.

Fler funktioner

TeamEngine Styrelseplats har fler funktioner för att göra ditt styrelsearbete så smidigt, effektivt och säkert som möjligt.

Du kan skapa en välkomnande startsida med ditt företags grafiska profil, hålla högsta säkerhetsnivå med ett avancerat behörighetssystem, använda dig av en smart registerfunktion, upprätta ett smidigt länkbibiliotek och via e-post eller SMS skicka länkar till olika moduler, filer och kalenderposter. 

Villkor

Användarvillkor

Se villkor

Sekretesspolicy

Se villkor