Nyheter

Nyhet

De tio bästa nya funktionerna i Microsoft Office 365

En av de största fördelarna med molnbaserade program och tjänster är att de uppdaterar sig själva. Här listar vi tio fantastiska funktioner och uppdateringar i bland annat Word, Excel och Power Point som du kanske inte känner till.

Nyhet

Sju steg som ger dig kontroll över ditt företag

Idag kan alla företagare få tillgång till digitala verktyg och hjälpmedel som tidigare varit förbehållet stora organisationer. Trots det upplever många på mindre företag fortfarande problem med stress och mycket administrativt arbete. Använd vår guide för att använda molntjänster på ett produktivt sätt, samtidigt som du tar ett helhetsgrepp kring din verksamhet.

Nyhet

5 orosmoln i molnet

Många egenföretagare och småföretagare saknar kunskap om hur man skyddar sig från dataintrång och cyberattacker. Den osäkerheten leder till att många stannar i gamla säkerhetssystem, och tackar nej till upplägg som gör det både säkrare och billigare att skydda och lagra data. Ta hjälp av vårt White Paper för att lära dig mer om de fem största utmaningarna med att arbeta i molnet - och hur de kan bemötas.

Nyhet

tekniken förändrar företagandet

Optimismen spirar bland svenska företagare. Men hur ska företag anpassa sig till de digitala förändringar som sker och vilka utmaningar står företag inför idag? Ta del av vårt White Paper som listar fem insikter om de utmaningar som företag står inför. Och hitta molnbaserade tjänster och verktyg som underlättar företagandet och får ditt företag att växa.

Nyhet

Nya funktioner hjälper dig bli snabbare, personligare och mer aktuell

Nu är det lättare än någonsin att se till att dina kunder och prospects får anpassad och relevant information om produkter, arrangemang och nyheter om din verksamhet. Paloma hjälper dig till framgång.

Nyhet

Världens bästa skydd mot virus och skadlig kod

Det är varken krångligt eller dyrt att få ett IT-skydd i världsklass. Nu kan du köpa Smart Säkerhet från Telia, tjänsten som baseras på F-Secures Protection Service for Business. Speciellt utvecklad för små och medelstora företags behov. Du får ett heltäckande skydd mot virus och skadliga program för en låg månadsavgift. Läs mer om Smart Säkerhet