Företagslösningar på ett ställe

På Telia App Market hittar du alla verktyg du behöver för att starta, driva och utveckla ditt företag.

Se informationsfilm

Jobba smartare med Telia App Market

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att utveckla din verksamhet, oavsett vad du arbetar med. Därför har vi samlat alla våra smarta företagslösningar på ett ställe. På Telia App Market hittar du alla verktyg du behöver för att starta, driva och utveckla ditt företag, lokalt och globalt. Lösningar och tjänster som hjälper dig i din vardag och ser till att du kan fokusera på din vision. Inte på tekniken bakom.

 

Molntjänster ger dig mesta möjliga frihet

Du kan jobba var och när det passar dig, vilket kanske inte alltid är på kontoret, eller under kontorstid heller för den delen. Med våra projekthanteringsappar samarbetar du dessutom lättare än någonsin med andra som befinner sig på olika platser. Men framförallt slipper du investera i dyra programvaror - du betalar endast för det du använder.

 

Är du en bra säljare men dålig på bokföring? 

Med våra molntjänster räcker det att mata in kostnader. Bokförings- och faktureringstjänsterna, skräddarsydda för små och medelstora företag, gör det enkelt att hålla koll på kostnader och intäkter. Vi har även program som gör det lekande lätt att tidrapportera, och som skapar fakturaunderlag där alla timmar är redovisade. Eller vad sägs om verktyg som effektiviserar mötesbokning, projektledning och uppföljning? På Telia App Market hittar du alla molntjänster för ett smidigare företagande.

 

Support på svenska

Om du skulle behöva hjälp finns vi självklart där för dig. Telia App Market har en egen, svensktalande supportavdelning som gärna svarar på dina frågor. Glöm långa telefonköer och knappvalsmeny, du har en egen vip-ingång. Supporten har öppet alla helgfria vardagar kl 08:00-16:30.

 

Alla molntjänster på ett ställe

Om du vill lägga till eller ta bort tjänster loggar du in på Mina molntjänster. Här har du all din information samlad på ett och samma ställe och får en snabb överblick.  

 

Alla montjänster, en faktura

Oavsett hur många tjänster du köper på App Market får du bara en faktura. Varje månad får du en samlingsfaktura där du direkt får översikt över dina kostnader. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig, som sagt. Hela vägen från start till mål.

Populära molntjänster

Office 365 Business

Kombinera de bästa verktygen från Microsoft för att passa framtidens flexibla arbetssätt. Kostnadseffektivt och säkert.

Pris 44 kr

Läs mer

OneDrive for Business

Säker och tillgänglig molnlagring

Pris 44 kr

Läs mer

Spotify Business

Spotify Business är en unik musiktjänst specifikt framtagen för företag och organisationer.

Pris 299 kr

Läs mer