Protection Service for Business

 

Nyhet

Världens bästa skydd mot virus och skadlig kod

För många småföretagare är det svårt att ha högsta IT-säkerhet, på grund av exempelvis bristande IT-resurser eller för låg prestanda. Vilket är dubbelt olyckligt eftersom det lilla företaget ofta är mer sårbart än ett stort bolag. Förlust av viktig information, driftsstopp och intäktsbortfall kan orsaka stora problem.

Som tur är är det varken krångligt eller svårt att få ett IT-skydd i världsklass. Nu kan du köpa Smart Säkerhet som baseras på F-Secures Protection Service for Business hos oss på Telia, en molntjänst som är utvecklad för små och medelstora företags behov. Du får ett heltäckande skydd mot virus och skadliga program för en låg månadsavgift.

Desktop, surfplatta och mobil

Det enda som krävs för att komma igång är en enkel installation på de enheter du vill använda. Alla uppdateringar och säkerhetsuppdateringar sköts automatiskt och du kan hantera samtliga enheter från en webbaserad portal. Tjänsten fungerar lika bra på Mac och PC som surfplattor och smartphones och ser till att din information är säker även om enheten stjäls eller förloras. Du kan till exempel låsa enheten, aktivera larmet eller radera data på distans.  

Högsta betyg i säkerhetstest

Protection Service for Business rankas som nummer 1 i världen vad gäller skydd för företag av AV-test och får, år efter år, högsta betyg av oberoende testorganisationer som AV-Tests och AV-Comparatives.  

Smart Säkerhet

Glöm virus och annan skadlig kod.

Läs mer