Rätt julmusik kan öka din försäljning med över 30%

Med julhandeln i antågande är det viktigare än någonsin att hålla kvar kunderna i butiken. Det gör du med hjälp av musik som är anpassad efter just din verksamhet och varumärke.

Nyhet

Julmusik är inte bara bjällerklang – den kan också vara kassaklirr

Med Spotify Business får du tillgång till veckolånga spellistor, skapade av proffs som utgått från Spotifys unika data om vad miljontals lyssnare gillar för musik.

Välj "Electronic Energy", "Smooth Timeless", "Absolute Shopping Joy" eller en annan lista som passar just dig och dina kunder. Listorna uppdateras automatiskt och du kan anpassa listorna på smarta sätt för att öka försäljning och höja humöret på både kunder och medarbetare. 

Nu har Spotify släppt sina jullåtlistor och du kan välja mellan allt från Christmas Indie till Christmas Retrosoul. På så sätt slipper du, dina medarbetare och inte minst dina kunder höra samma julmusik som överallt annars. En ny studie från Handelshögskolan i Stockholm visar att bakgrundsmusik som är i samklang med ditt varumärke kan öka försäljningen med 31,7%, så rätt julmusik kan verkligen löna sig för ditt företag.

Läs mer om – och lyssna på – Spotifys unika låtlistor.

Spotify Business

Spotify Business är en unik musiktjänst specifikt framtagen för företag och organisationer.

Pris 299 kr

Läs mer