Varsågod, ditt sök efter "" gav följande resultat:

Svenska Kyrkan

Svenska kyrkan och Telia har ett ramavtal gällande Spotify Business. Detta ger Svenska kyrkan ett rabatterat pris för tjänsten om man använder sig av rabattkoden svenskakyrkanrabatt vid beställning. Spotify Business är produktnamnet för musiktjänsten som också kallas Soundtrack Business i andra delar av världen. Musiktjänsten finns i två versioner, ”Single location” och ”Multi location”. Single är endast för 1 st uppspelningsenhet (t.ex. surfplatta, mobil eller pc) och Multi är om du behöver kunna spela på flera platser samtidigt med flera uppspelningsenheter. Behöver du hjälp att installera spelaren på plats så kan du beställa en personlig tekniker för detta. Vill du ha hjälp via telefon ring supporten, se nedan. Tänk på att STIM inte regleras i denna tjänst, utan kontakta STIM för att reglera musikanvändandet.

Läs mer

Menigo

Vi på Telia har tillsammans med Menigo valt ut ett antal tjänster och produkter speciellt för dig som driver restaurang. Allt från säker uppkoppling och en enkel lösning för er att få just ert eget soundtrack i lokalerna med Spotify Business till Office 365 som gör det enkelt för er att sköta er kommunikation.   Välkommen till oss på Telia!

Läs mer

Weebly Instruktionsvideos

För att hjälpa dig att komma igång att skapa ditt företags webbplats har vi samlat ihop en mängd instruktionsfilmer – tutorials. Du får tips och tricks för allt från hur du väljer ett tema och lägger in material till hur du kommer igång med bloggandet.

Läs mer