Varsågod, ditt sök efter "" gav följande resultat:

Sitoo - Så himla enkelt och lätthanterligt

När Anne Stampe skapade leksaksbutiken Muntrabarn var det viktigt att vara nära kunderna och  hon behövde en enkelt och smidig webbshop. Det var kärlek vid första ögonkastet när Anne provade webbshopen Sitoo. Ett lätthanterligt och tidseffektivt system som gör det enkelt att komma igång. - När jag skulle skapa min webbshop ville jag inte bara göra en vanlig onlinebutik, med varor uppradade. Tack vare de färdiga teman som finns i Sitoo gick det snabbt att hitta rätt.

Läs mer

Svenska Kyrkan

Svenska kyrkan och Telia har ett ramavtal gällande Spotify Business. Detta ger Svenska kyrkan ett rabatterat pris för tjänsten om man använder sig av rabattkoden svenskakyrkanrabatt vid beställning. Spotify Business är produktnamnet för musiktjänsten som också kallas Soundtrack Business i andra delar av världen. Musiktjänsten finns i två versioner, ”Single location” och ”Multi location”. Single är endast för 1 st uppspelningsenhet (t.ex. surfplatta, mobil eller pc) och Multi är om du behöver kunna spela på flera platser samtidigt med flera uppspelningsenheter. Behöver du hjälp att installera spelaren på plats så kan du beställa en personlig tekniker för detta. Vill du ha hjälp via telefon ring supporten, se nedan. Tänk på att STIM inte regleras i denna tjänst, utan kontakta STIM för att reglera musikanvändandet.

Läs mer

Menigo

Vi på Telia har tillsammans med Menigo valt ut ett antal tjänster och produkter speciellt för dig som driver restaurang. Allt från säker uppkoppling och en enkel lösning för er att få just ert eget soundtrack i lokalerna med Spotify Business till Office 365 som gör det enkelt för er att sköta er kommunikation.   Välkommen till oss på Telia!

Läs mer

Weebly Instruktionsvideos

För att hjälpa dig att komma igång att skapa ditt företags webbplats har vi samlat ihop en mängd instruktionsfilmer – tutorials. Du får tips och tricks för allt från hur du väljer ett tema och lägger in material till hur du kommer igång med bloggandet.

Läs mer

Harrys Pubar använder Spotify

För Gunnar Löfving, marknadschef på Harrys, är samarbetet med Telia och Spotify ljuv musik. Nu är det lätt att alltid spela uppdaterad, nutida musik på Harrys krogar och skapa en skön och välkomnande stämning. – Tricket är att förstå vilket humör gästerna är på vid olika tider på dygnet, och spela musik som är rätt för tillfället, oavsett tid på dygnet. Med rätt musik får vi gästerna att trivas lite extra och vara kvar ett tag till. Med Spotify Business fick Harrys en lösning som ger både bredd och flexibilitet. Det är enkelt att schemalägga musiken och lika enkelt att snabbt ändra stämning om det till exempel ramlar in ett stort sällskap på festhumör.  – Vi gillar idén att öka interaktionen med våra gäster. Att låta dem vara med och välja låtar eller spela sina spellistor, vem vet. Nu har vi den tekniska möjligheten, och det är fantastiskt, avslutar Gunnar Löfving.

Läs mer